MANAMANA!

2009-05-30 ][ 21:51:55

She's so lovely she's so lovely she's so lovely....

2009-05-28 ][ 20:57:12

SKOLTRÖTT! förstår inte varför lärarna envisas med att starta upp B kurserna nu, kan inte bara kursen sluta nu, skulle sitta riktigt bra med sovmorgonar och tidiga dagar, alla andra skolor får ju det, bara kungshöga som vill sticka ut ur mängden, men inte på något bra sätt..
Rullstolsbasket på idrotten, kul. men riktigt jäkla svårt och jag (som många andra) lyckades ramla bakllänges, någon blindfotboll körde vi med, men detdär med att vara blind är inte riktigt min grej.
Pizza med laget blev det efter träningen ikväll, pizza tackar man ALDRIG nej till! Träningen därimot gick skit, trött och seeeg, orkar helt enkelt inte bry mig.

Ikväll kommer jag somna tidigt.. 


I LOVE ANTM!

2009-05-26 ][ 16:59:25


Some day has to be the last

2009-05-24 ][ 21:52:53

hmm, sol idag och lite solande. väldigt, väldigt lite pluggande..
Lite "spring" med lina och en lite skenande fantasi... :D
lite bättre inställning till min nya hårfärg, börjar äntligen kännas som jag igen när jag kollar i spegeln ..
mycket nervös inför muntligt historiaporv imorgon ..
och mycket, mycket nöjd med att det bara är ca. 2,5 VECKOR kvar till "wath we in Sweden call" sommarlov! :D


VAFAN!?

2009-05-24 ][ 10:48:07
Vad hade jag för jävla dag igår igentligen, tror att jag ska passa i mörkt och skit! AAAAGGGHHH! FANFANAFAN varför vad jag tvungen att färga och varför blev det tvunget till att bli så förbaskat mörkt, ni ska veta att i mitt huvud skulle färgen bli lite mörkare blond bara, INTE BRUNT! Och så köper jag mörk blond och det bli aska, grått, panik handlar jag chokladbrun och nu är det jättemörkt! fan.... Jag har väl lärt mig den läxan nu att färga hemma inte är någn hitt om man vill ha ett bra resultat, får väl boka tid på någon salong där de får avfärga, och färga blond med slingor, där snackar vi om nice frilla ;) Men jag får väl leva med mitt jäkla bajshår nu, typiskt att jag skulle färga lagom till skolavslutningen... Fast jag får fan skylla mig själv, jävla dumhuvud!

Övningskörde med pappa igår med, på tal om annat, nu förstår jag vad de menar på körskolan när de säger att ungdommar kommer in och kan inte längre köra med sina föräldrar för de bråkar. hahha, när jag sitter och kör får jag panik när jag inte vet vad jag ska göra och pappa sitter där, coollung, och bara "sväng här", "lägg växeln i dragläge" VAD FAN ÄR DRAGLÄGE!? skriker jag ut när jag håller på att köra in i en stolpe, typ. Jaa, får se om det blir något körkort för mig del överhuvudtaget .. :P kanske borde flytta till någon storstad isf där jag inte behöver någon, fast ioförsig så har jag redan planerat det ;)

mmm.. marabou!

2009-05-23 ][ 20:57:30

nu är det choklad ist för aska, phuu ... ;)


BIG MISTAKE, BIG, HUGE!

2009-05-23 ][ 15:19:44

tänkte att jag ville ha lite förändrig så med drastiga tag handlade jag hårfärg i nyansen "mörk blond", resultatet? ASKA! BIG MISTAKE! Får bli att färga om, för såhär kan jag verkligen inte se ut! :O


"det löser sig ;)"

2009-05-22 ][ 13:37:17
väldigt mycket kopplat till johanna ;D och jag diggart!

jaha, då var det då fredag, fast det känns som söndag. Lustigt väder, trött och seeeeeeg, aaa, som en söndag. Men igår var inte en söndag! Södra - Tubbe, McD, Kubb, MAT, MAT, och MAT! hahha :D och lite prat därimellan bland fem övertrötta tjejer. Vi avslutade med en film, någon om en polis som gick undercover i en skola, det är väl det ända jag kommer ihåg, hahha, för det såg ungefär ut såhär:
Det tog ungefär mellan 30- 60 minuter för oss att välja film, alla har olika åsikter..
När vi tillslut bestämt oss och sätter på filmen, vi börjar med att prata med varandra och ignorera filmen i ungefär 20 minuter..
När vi börjar kolla igen måste vi spola tillbaka till början för att vi inte har sätt någonting av filmen..
När vi har spolat tillbaka till början börjar vi prata igen, och ignorerar filmen igen..
Efter 20 minuter börjar vi focusera på filmen igen, men ingen av oss fattar någonting av den..
Efter 50 minuter sover hälften av oss:D

På mondag väntar ett "muntligt förhör" på historian med Martin. Det värsta är ju att jag inte kommer ihåg äns vaddet är vi håller på med ... Och det är ju ännu pinsammare om man inte kan när man sitter i samma rum som läraren och ska diskutera med honom, än att skriva ett useöt prov och sedan lämna i och glömma.. igentligen borde jag väl plugga, men jag känner att plugga på en helg inte är det mest roliga. Iochförsig så är ju plugga aldrig roligt, när det än äger rum...

Ikväll blire linis och filmis igen förmodar jag, kanske lite girltalk med, tihi :D och imorgon bitti går det av till lkpg och jag får ÄNTLIGEN handla jeansen på gina! På eftermiddagen blir det väl troligtvis att kolla tjejerna på södra! :D

Pussochhej leverpastej ;)

SAMHÄLL, SAMHÄLL, SAMHÄLL!

2009-05-17 ][ 13:38:11

Klart att jag kom på att jag har en samhälls uppgift som ska vara klar på tisdag, den hade jag helt glömt bort! Tänkte att "på söndag har jag ingenting planerat, ska nog ta en riktig slappdag och kolla 1000 filmer, ta ett långt bad och bara sova mig igenom hela dagen", typ. Men nej, nej, klart att våran lärarpraktikant ska ge oss en skrivuppstas som ska vara klar tills efter hälgen. Jag tycker synd om mig när jag tänker på att uppgiften handlar om ekonomi, och det är vad jag kommer att rikta mig in på de kvarstående två åren... Hur tänkte jag när jag valde egentligen?

Passade på att städa min gaberob också, så nu är den fin och jag vet vart jag har allt. Ett tag framöver iallafall.


Kiss my eyes and lay me to sleep

2009-05-16 ][ 17:26:02

Såg Angus Thongs and perfect snogging igårkväll, den va faktiskt riktigt härlig :), och Aaron Johnson som spelar Robbie i filmen, han är inte helt fel att kolla på heller ...


Blånaglar hör väl fotbollen till antar jag

2009-05-15 ][ 22:46:01
Nu är första veckan med fotbollsträning över, och jag kan summera den met ett uttryck, Nära-döden-veckan. Jag valde ganska fel, men ändå så rätt vecka att börja på igen. "Blåsa ur" var temat så jag har med andra ord sprungit skiten ur mig! Imorgon ska jag iallafall upp och hejja på mina tjejer som spelar match på södra klockan 1 :D

Jag har tänkt hela veckan nu att det inte alls är långt kvar till skolavslutning och sommarlov. Det är någonting med skolavslutningen i sig som lockar men ändå avskräcker mig.. hehe, men jag är nyfiken på hur det blir :D
Imorgon får jag äntligen sova ut igen, vilket jag har tänkt på hela veckan. Jag förstår inte hur man aldrig vänjer sig vid att gå upp tidigt, ibland skrämmer det mig att jag kanske måste fortsätta att gå upp såhär tidigt i massor mer år...

Skriftligt bevis på att Lina ÄR velig!

2009-05-13 ][ 20:40:37

haha, lina, det stämmer verkligen, du är faktiskt väldigt velig, och nu är det bevisat!

Lina:
(kanske kmr senare) (bara så att du vet) (ifall att liksom) (så kanske kanske inte) (who knows)hihi


Tyska är så underbart roligt...

2009-05-13 ][ 14:52:29
tyskaprov på fredag, och jag kan allt för jag älskar tyska och skulle prata det hela dagarna om jag fick.. (STARK IRONI) och böckerna står fortfarand prydligt kvar i skåpet, mycket bra Evelina, MYCKET BRA!

I QUIT!

2009-05-13 ][ 14:23:07
Nu orkar jag verkligen inte mer skolarbete, nationella idag gick skit, alla betyg dyker, fuck it all! Skulle verkligen behöva sommarlov i förtid, måste införa förtidssommarlov för de behövande om jag blir politiker! Påminn mig om 7 år ungefär ;)
Men man måste väl ta sig i kragen iallafall, tänkte faktiskt att jag skulle försöka komma någon vart i samhällen, känns ganska mycket som jag inte vet vad det är jag fipplar med men kanske att jag kommer underfund med det någongång, förhoppningsvis! Ni skulle veta hur mycket träningsverk jag har i hela kroppen från igår! Hur kan man ha ont i skuldramusklerna om man springer med benen?! Och hela dagen har jag fått lyfta benen, med händerna, om jag vill sitta i kors, haha, folk som såg mig måste ha skrattat! Till er, jag är glad att någon av oss skrattade iallafall ;D.

ciao bella ;)

Jag har aldrig kännt mig mer levande

2009-05-12 ][ 20:36:00

Timat med löpning på första fotbollsträningen, har ont i hela kroppen nu! När vi sprang så kändes det som att hela hjärtat hoppade ut ur bröstet på mig och jag blev helt lam i kroppen, det va längesen jag kände så. Men riktigt skönt att komma igång med konditionen, det behöver VERKLIGEN! Längtar till torsdag då jag förhoppningsvis får röra bollen ist för att knyta löparskorna! Fick reda på att jag kommer att bli väldigt fördedrad för många människor inom en snart framtid... OH NO! Detta kommer inte sluta roligt, eller kanske för alla utom mig, eller kanske inte för Jeff heller ;) Imorgonbitti väntar ett nationellt prov i matte i aulan, måste se till att sätta mig på en kant så att jag kommer ut när man ska byta del ;) Känner att detdär med att plugga inför matteprov känns ganska dött så jag satsar på en utvilad och väl förberädd (mentalt) prestation imorgon, bara hoppas att jag inte är så klantig att jag glömmer minsta lätta sak, eller hoppar över hela uppgifter! (vilket jag har erfarenhet av.. )
Nu när jag varit så duktig och sprungit gärnet så belönade jag mig själv med ett varmt bad och en chokladbit! Det är värkligen absolut godast med godis efter en träning, så är det bara! :D
Nu ska jag kolla Bettan och Desperate, förhoppningsvis, om jag inte somnar, fast det skulle ju inte vara helt fel häller ;)
Bye, Bye


Dont try to change me

2009-05-10 ][ 20:17:27

åhh, nu har jag suttit vid datan så länge att jag har fått träsmak! Har vart duktig idag faktiskt, städat både mitt rum och min gaberob, och jag har packat ned lika grejer som ska med till pappa, toppen toppen :D Inga läxor som behöver göras häller, nationella i matte på torsdag (I think) och det orkar jag inte plugga på, kanske blir en check på onsdag då;)
På tisdag blire ju att lira fotboll för första gången på väldigt, väldigt länge.. kommer inte att palla konditionen altså, man tappar ju lite närman slutar. Jag har ju försökt att vara duktig och jag sprang ganska mycket ett tag, men sen blev jag sjuk och då orkade jag inte efter det... aja, ska vi skönt att börja igen röra på sig igen:D och skojjigt ska det bli att börja igen, ska jag vara ärlig längtar jag faktiskt :D

Auf Wiedersehen (som man säger på tyska)


BÄSTABÄSTABÄSTABÄSTABÄSTABÄSTA!

2009-05-10 ][ 19:52:10

Imorse vaknade jag supersent, tror jag aldrig har sovit så länge förrut :O Jag brukar vara uppe med tuppen jag ;) Rekoret, som jag slog idag, ligger nu på 11.30 :) jag kommer nu i framtiden försöka slå det igen, ganska snart, för det är ju så underbart skönt att SOVA! vilket man inte får uppleva så mycket annars..

Mina mest underbara töser kom till mig igårkväll för att mysa. Vi satt på altanen en stund och käka min salta icke kladdiga kladdkaka utan socker (för vi hade slut på det vilket jag upptäckte när smeten i stort sätt var klar, så fantasifulla evelina fick skojsa ihopp någonting :D) , mmm, jättegod.. och spelade lite galenpanna, vilket alla utom jag var, haha :D
Sen kolla vi skräck på stora tvn, shit, sjukaste filmen någonsin med västa jävulen som barn! så jag satt och fippla med mobilen ist, hehe.
runt ett stack tjejerna hem och lämnade mig i det stora mörka huset... jag sprang runt och tände varända lampa i huset! Vågade inte gå och lägga mig förens mamma och uffe kom hem, jaja, jag är fegis :PBÄSTABÄSTABÄSTABÄSTABÄSTABÄSTABÄSTABÄSTABÄSTABÄSTABÄSTA


Vart tog sommarn vägen?

2009-05-08 ][ 20:56:55

det var ju så varmt imorse.. Jag passade tillochmed på att ha på mig sandalerna. Men sen började det spöregna, oska och gud vet vad! Hoppas bara att det blåser vidare så vi får tillbaka vår kära sommarsooool!
Mamma och jag är ensamma hemma ikväll så vi passade på att käka lite Mcdonalds, mumma! Imorgon blir det troligtvis linköping och förhoppningsvis nya skor, sandalerna från HM funkar väl med att tänka på kvaliten så kanske de håller i några dagar till, men priset var ju mycket possitivt, 130kr! :D Ibland är jag glad att jag har lite större fötter, för då finns det nästan altid kvar skor när man vill handla, typ 36, 37, 38 rycker direkt och kvar ligger 39 och väntar på att bli köpta av mig, hehe :D Om jag har tur och mamma är på bra humör kanske jag kan vänta mig mat på resturang imorgon :D Älskar kinaresturangen som ligger inne i stan, typ vid indiska, den ligger lixom en trappa upp, Gingis eller nått tror jag den heter, JÄTTEGOTT! Massor av stekta, friterade och kokta grönsaker med kyckling och nöt- och sötsur sås! Kan det blir GODARE?! :O

Ska väl gå ned och göra morsan sällskap vid Hockeyn, men jag kan aldrig liksom förstå det roliga i hockey, och då är det ju ingen idé att kolla. Har betydligt lättare att kolla på fotboll, kan liksom mer leva mig in i det, vet ju mer vaddet handlar om, men jag är väl ingen sportnörd när det gäller att kolla tv ;) Att spela själv är mycket roligare, även om det bara handlar om fotboll för den delen ;)Se you later, Aligator ;)


When sombody no longer is by my side ...

2009-05-07 ][ 18:57:53
... gör mig ledsen. Men hans födlesedag försvinner aldrig, 7 maj, Farfar <3


a total disaster

2009-05-07 ][ 18:24:30

kruskrus hår blev det idag:) va tvungen att testa sova med massor flätor i håret, som man gjorde när man va liten och krulligt blev det iallafall, eller rättare sagt krusigt ;) Har gjort klart all nationellt i engelskan nu, lyssna och läsa va det imorse, läsa gick bra, lyssna gick åt helvete... så bara hoppas att allt det andra väger upp.xoxo (gossipgirl ;)


You take me away

2009-05-05 ][ 18:38:51

nu skriver jag igen, första gången igen på ungefär hundra år. Har inte orkat eller haft lust, man behöver ju kanske inte skriva absolut HELA tiden, kanske bara om man har någonting intressant att säga ;) (då kanske jag aldrig skulle skriva)

Var och handlade (IGEN!) i Linköping med lina i söndags, vilket var mycket underhållande för mig men mindre
underhållande för min plånbok, jag tror snart vi får ordna begravning till stackaren.. En fin vår/sommarklänningsom jag blev supernöjd med inköptes iallafall, inte bara en massa onödig skit som man ångrar i efterhand, hehe :POCH jag ska troligen börja sparka boll igen! :D Känner mig sugen och "jag har hört" att Södra behöver folk .. och att det inte går så bra, så jag och johanna kände oss tvugna att hjälpa till, jag menar, jämna ut oddsen lite och skapa lite vinster ;)

OCH troligen blir det en tackfest till våra kära treor iallafall ;) mycket prat lite bussiness har de varit innan men nu så. Det blir nog en ihoppslagning med handel så att vi "avnollar" oss tillsammans med de ;) det blir nog skojj!


RSS 2.0