Tagga avgång Stockholm

2009-10-27 ][ 19:50:18

Sitter och småglor lite fotboll i kusins vardagsrum, sweet. Imorgon bär det av till stockholm, shopping och lite allsvenskan live, AIK, såklart. så ska slgga här inatt :) och då behövs såklart lite proviant bestående av choklad och chips, inte träligt alls ;)

Ska faktiskt sova här tills torsdag för då ska vi till Plaza, så det så lars-olof!//

egentligen

2009-10-16 ][ 22:46:22


Jag och flina kunde bara inte missa Michael Jackson temat i idol, årets fredagskväll, eller kanske tidernas idolkväll. "Fan, nu kommer de förstöra massor bra låtar!" njaa, vissa klara av det, andra inte, och vart tog Tove vägen? det känns som hon försvann, hon skulle ju vinna hela skiten. Nu känns det istellet som om Reza kommer göra det.

längesen jag "bloggade" nu, tiden räcker inte riktigt till helt enkelt, så mycket att göra så lite tid. Gjort som alla andra har jag gjort med, fastnat som en idiot i entourage, helt underbart bra! I onsdags slängde jag ekonomiböckerna åt sidan för 4 timmars entourageavsnitt, kan bara inte hindra mig själv, hur sjukt är inte det egentligen?

btw, nicklas åker ikväll.

//


och till vilken nytta ..

2009-10-06 ][ 15:01:12

matteprovet gick åt helvete iallafall! De e så man nästan börjar gråta, som om det hela skulle vara någon sorlig film. Jag lyckades ju pricka in mvg i matte a utan några större ansträngningar, men nejdu, i matte b då blir det ett fett jävla ig.

//

egentligen ?

2009-10-04 ][ 12:43:51


neeeheeee.. som ullerssläkten skulle säga det.
vad är det här egentligen.. som jag tänker just nu.

söndag = pluggdag, från och med nu iallafall! nu ska vi plugga lite, lära lite, nörda lite..

//


en välförtjänt studiedag

2009-10-01 ][ 14:04:54


sitter jag i skolan och kämpar med ekonomin nu? NEPP tänk för att jag inte gör det.
... Istället sitter jag här, nedsunkad i mys, och bara gör ingenting! Det är sjukt hur mycket man behöver det ibland. Bara göra ingenting, eller en massa onödiga grejer som man aldrig har tid för annars, som att sitta och drömma om allt man skulle vilja dra ut ur gabberoben just nu ...

Tänk om jag skulle ha tur i spel, köpa en trisslott och vinna en miljon. Oj, vad jag skulle handla kläder då..


ASOS Panelled Body Con Bandeau DressASOS Leopard Panel Dress

//


RSS 2.0