RUBRIK

2010-03-26 ][ 20:10:06
som ni kanske förstår så är jag inte längre aktiv på bloggen, altså har jag stängt ned skiten. Puss och hej!

old times

2010-03-21 ][ 18:24:23

nu ser jag varför min karriär som fotbollsspelade inte gick något vidare. Jag fokuserade mer på att bli med på bild än att egentligen spela fotboll.

slappare

2010-03-21 ][ 17:23:06
Jag vill också vara sjuk.
Sådär lite smått bara, inget livshotande. Typ lite feber. så man slipper skolan och får ligga i sängen hela dagarna och titta på film. Myssjuk, som någon så fint döpte det till. Japp, jag tar en veckas myssjukhet så är jag back to basic igen.

Min garderob är åter igen en fungerade garderob. städad och fin. mitt rum, mitt rum ska vi inte ens prata om. därbehövsstädas. men jag orkar inte mer än en städning pär dag.

fifan

2010-03-21 ][ 13:45:42
vilken natt!
vandringen runt mjölby. partypeople. personer som får en att må bra. personer med humor. förvirrade personer som vet varken ut eller in. Fucked up personer. Personer som försöker tänka "I´m still going strong", but they never do. I've seen it all.

Nu måste jag städa mitt rum och flytta min temporära garderob, dvs golvet, till min riktigt garderob så att jag kan ta mig fram till fönstret igen. Det är lite jobbigt att vakna av solskenet klockan 8 på morgonen.

bbaassttuu

2010-03-20 ][ 17:05:23


Ikväll kommer att bli så jävla mycket sooooooooft, jag måste vara lite töntig/fjortis och skriva med massor o för det är verkligen så soft det kommer att bli. Bastu och käk hemma hos johanna. Booohja! igen massor o.

Pappa gick med på att åka in till linköping idag runt lunch. Det kommer inte ofta ska jag säga. Åkte in med tanken att hitta jeans, bustier och något snyggt linne att ha över. Kom hem med jeans, bustier och två snygga linnen att ha över. Hittade ett par grymt snygga örhängen med på glitter, kunde inte motstå. Jeansen är från kahpal av alla ställen. Vem trodde att jag skulle hitta mina nästa favvojeans där? Jag blev chockad själv, men de är verkligen grymt sköna. Linnet är från Gina, fans två olika modeller, tvekade ett tag, men köpte båda. Nice.//

okej, jag är på lite bättre humör nu

2010-03-19 ][ 19:20:31
men har haft konstant huvudvärk hela dagen. jag kanske är sjuk trots allt.
Ikväll är det iallafall jag och godispåsen, hand i hand. Ska försöka traggla mig igenom The great Gatsby, i filmform. Mina ord om boken är som orden till allt som jag inte förstår: It's fucked up.
Så jag är lite smart och laddar hem filmen. pappa säger att det ska vara en riktig storfilm, vi snackar oscar och skit. Och klein sa att han som spelar Mr Gatsby tydligen ska vara riktigt snygg, och det gör ju inte filmen sämre.
Jag slipper ju iallafall läsa boken.

snällasnällasnälla

2010-03-18 ][ 20:54:16


Jag tappa allt. Jag pallar inte mer. Mjölby, folk. Jag bryr mig om allt och ingenting. Jag vill bara härifrån. Jag vill ha sommar, studenten, pengar. så att jag kan resa, dra härifrån. snabbare än snabbast har jag packat väskan och landat i USA. Första destinationen på min al-around resa. Det enda jag ska ha med mig är min väska och mina kompisar. Sen ska jag börja leva. Bara köra på. fyfan vad gött det ska bli. Aldrig ska jag sätta min fot i hålan igen, jävla degedala. Vem fan vill vara bonde, egentligen.

Jag pallar ingenting just nu, så jävla off. Förstår inte nått. lyssnar inte noga, pratar som om jag min hjärna vore upptaget med annat. Jag skrattar samtidigt som jag skriver detta, det är egentligen sjukt deprimerande. Idag är jag sjukt deprimerande. känner mig sjuk. Hoppas att jag är sjuk så jag slipper skolan imorgon. slipper allt. fan.
Nu ska jag bara lägga mig i sängen och sova, glömma alls skit och vakna glad igen. Det är värt ett försök. GOD NATT!

min fars mor, räddare i nöden

2010-03-18 ][ 15:35:31
farmor har en symaskin. Dum i huvudet som man är, visste jag ju det egentligen. Har klippt sönder en gammal bh och ett aldelles för små par jeans. Jeansen fick jag ont i magen av att bara kolla på. Har sparat de i hopp om att jag någon dag skulle komma i dom igen. Men det sket sig. Nu blir de till en bustier istället. Men jag vet inte hur det blir. Knåpar och fixar och försöker få till något som ska likna en bustier. Kan väl ta kort och lägga upp här på bloggish, om jag blir nöjd med den. Annars lossas vi som att jag aldrig nämnt något. Deal?

Och jag ska passa på att sy in mina skinnbyxor och skinnshorts som är mycket för stora. så jag kan passa på att vara lite skinnig innan det blir för varmt för det!

jävlahelvete! maskinen är från helvetet, för helvete! Jag orkar inte med skiten! tog ut min aggresion mot symaskinen, på symaskinen och nu ligger den på sopptippen, sorry grandma. Nu går jag och dör någonstans, ciao!

fucked up

2010-03-17 ][ 22:34:25


fifan, jag orkar inte mycket nu asso. det känns som att det är så jävla mycket som is going on. fattar ni, detdära känslan av att jag glömt någotning, att jag ska göra någotning som jag inte gjort.
Körkort ska jag försöka fixa till 26 juni också. Jag gick min första teorilektion igår och jag har suttit i en bil 3 gånger sedan jag gick handledarkursen. Jag tror jag behöver ett lycka till, ett ganska stort lycka till. Men hur ska vi klara oss i sommar utan körkort, lägg märke till VI, för mina småbarn till kompisar får inte körkort på länge! Så det blir ju jag som får köra runt på the wild bunch. Vi hade ju planerat roadtrip och halmstad, och om inte jag jobbar upp till min del av avtalet går det ju i kras. fuck. så jag säger väl hejdå till alla, mig ser ni inte förens efter min födelsedag! Ha det bra tills dess!

gamlagamlagamla bilder

2010-03-15 ][ 20:08:37
Vände ut och in på hela mitt rum, och vände tillbaka det igen. med andra ord storstädning.
Hittade några gamla bilder som jag hade skrivit bakom. och jag måste säga, men ni ska veta att det tar emot, att jag fan inte blivit bättre på att stava ..


"Her er jag i danmark"

"Her er jag pappa felicia på kolmorden"

"Her er jag ner jag van i lotteri" (lite förvånad över att jag kunde stava till lotteri faktiskt)

"Her er mamma pappa och felicia i danmark"

3 månader och 2 veckor tills jag blir 18

2010-03-14 ][ 13:08:00

idag är det soft som gäller. funderar på att gå ned till stan och slänga mig i solariet en stund. skulle göra mitt psyke gott.
och i eftermiddag ska jag på bio i mjölby. tuft va. det är i någon slags tyskaanda, vi får två lektions kompensation om vi kollar på filmen. nör det snackas om att få ledigt från tyskalektionerna, går jag med på det mesta.

the monter

2010-03-13 ][ 13:52:09

vår monter igår. det fanns värre, jag behöver inte säga mer.

God morgon

2010-03-13 ][ 09:00:51
klockan 22.20 slockna jag igår. exhausted

och som vanligt när jag somnar tidigt, vaknar jag tidigt. och som vanligt när mitt rum är iskallt på kvällen och jag slår på elementet, är det bastu när jag vaknar.
Men härligt som fan är det när man drar upp persienerna och solen skiner! det var den första. sen får man syn på snön och börjar gråta. det var den andra. Jag satsar på att all snö försvinner precis innan den 1 juni. och att det kommer vara som vår på min födelsedag och midsommar.
Men en fika i solen i eftermiddag är jag ändå sugen på, trots all fucking snö.

och så är jag sugen på att ändra, sy om lite kläder så det passar till sommaren, men den gemensamma symaskinen från stenåldern som ägs av MMM, mamma mormor moster, är gud vet vart. Mamma sa faktiskt att så fort de tar bort syslöjden från skolan ska hon ta med sig en av de typ splitternya symaskinerna hem så jag kan återuppleva mina designerdrömmar. lite iallafall. och så drar jag ned sydockan från vinden så bär alla plagg från mig i sommar. Hur nice, mycket mycket för nice

hej, skulle bara säga att jag lever

2010-03-12 ][ 21:13:27

och det gör jag som sagt. trots dagen
klockan 05.50 ringede klockan imorse. klockan tio i sex
vad ganska pigg då, med betoningen på då. nu är jag död. är det såhär det känns att leva

mässa. hela jävla dagen. Vår monter blev faktiskt inte så ful som jag trodde, men jag tror inte att vi riktigt fick in vårt konsept. ärligt så försökte vi inte ens, ärligt.
Vi var definitivt inte tillräckligt bra för att vinna någoting, så inga onödiga kostander. vår teori.
OCH jag fick en chock idag. Mässan är det nya it för alla som är fashion. ALLA, och då tar jag inte i eller överdriver, va fashion. Speciellt killarna, troligen har de engagerat sig extra just idag, men ändå. Jag brukar ha skitsvårt att peka ut killar som prickat rätt men nu kunde jag samla ihop en hel kluns.
och tror ni jag var nöjd? i tanken körde jag hiss och diss i varje outfit.

Hann gå på stan en snabbis med. Trog med mig ett par linnen, någon slags korsetttopp och en fabring från glitter, DÖSKALLE! jag vet att ni vill ha bild. men varken mitt humör eller ork pallar med sånt just nu, vi tar det en annan dag. men det är fina grejer asso


wild and crazy ögonbryn

2010-03-11 ][ 16:28:20

introduce yourself! no way, introduce yourself! OKEJ!

2010-03-11 ][ 16:18:29
Jag börjar bli förkyld
tecken nummer 1. När jag GICK till skolan imorse fick jag jävligt ont i öronen, trots att jag hade headsett som värmde den inre delen av örat.
2. Sitter ja riktigt tyst kan jag höra hur det pipier när jag andas genom näsan. altså att jag är täppt.
3. isittande irriterande huvudvärk från helvetet
okej. det var allt.

nu ska jag lindra med lite knaperstekta (hejkon)bejkon från scan. kocken asso!

kokokoko

2010-03-11 ][ 12:16:29
jag är död. johanna är död. skolan är död. dagen är död. inte ens värt att skriva om.
nu ska jag intervjua gubbar om deras befattning i Ovako AB. som om jag ens bryr mig. bother, dont bother at all.
imorgon måste jag gå upp fucking 6! vår monter tills imorgon är också död, ofixad typ. men jag bryr mig inte där heller. De får gå förbi och skratta. fuck you svarar jag bara på det.
jag svär för mycket, but do I bother?

måste bara få det ur mig

2010-03-10 ][ 20:41:05

tjejen är ju bara för snygg

vill ja ha sommar eller

2010-03-10 ][ 20:22:30

in my ass I want!
det är svinkallt ute , som i december, fast de är mars och egenligen vår. enligt kalendern. fast det visste ni ju ioförsig redan. Ni visste också att det så glashalt. Halkar minst en gång varje dag. snön som smälter och bildar hockeyplan på gatorna. Nyss kunde man åka skidor till skolan, nu är det dags at ta fram skridskorna. när kan jag ta fram tygskorna? september?

ja skulle vilj göra en såndär "Så är jag". ni vet listan. som alla bloggare och bilddagbokare gör minst en gång under sin karriär. typ "ögonfärg, skostorlek" och sån skit. jag har ju ändå inget annat att skriva om. Men hittar ingen bra lista att kopiera. fortsättning följer helt enkelt.


avslutningsmiddagen i 9an. Hade förövrigt sytt en, faktiskt fin, hellång klänning som jag hade på mig. Nu är det borta. Den försvann lika snabbt som högstadiet


workaholic?

2010-03-09 ][ 17:59:34


_______________________________________

jobbet? vart fan är jobbet. Jag har massor tid och inga pengar, men inte fan kan jag skaffa mig något jobb. Folk måste anse att jag är för cool för jobb. sanningen är att jag aldrig haft ett jobb i hela mitt liv. Hur fan ska jag skriva cv då, ljuga? och så ber de mig prata franska med en kund. som Joey i vänner ungefär.
Eller så ställer de mig vid kassan och så kommer en kund med en retunerad vara. Fuck. blir det då.
Men varför ska det vara så svårt att få jobb. Mamma tjatar att jag ska pallra mig bort till McDonald. Men jag vill inte vara där. Jag hör inte hemma där. TROTS att jag är sahällare.
Tänk dig ett kafe i sommar, med uteservering.. shit! Nu snackar vi grejer! jag glider runt och serverar kaffe, tjuvtar kakor när ingen ser, är extra trevlig mot dendär jävligt heta killen, råkar spilla kaffe på bitchen mittemot.
fan, det är det jag söker, det är mitt kall!
Sedan har jag ju både pengar till en jävla massa kläder och äventyr!
så nu, bring it on! Jag har allt planerat i minsta detalj

"Godnattklar"

2010-03-08 ][ 20:40:53

klockan är 20.37
Jag har borstat tändena och är redo för att krypa ned i sängen,
är det nuts eller bara jävligt soft
i vilket fall som helst så har min superdator lyckats ladda hem 4 avsnitt Heroes och 8 avsnitt av True blood på en timme. I adore this type of technology!
När johanna har tråkigt

2010-03-08 ][ 19:45:36

johanna fick tydligen för sig att gamla bilder från lundbyskolan-tiden skulle passa perfeck på facebook.
Shit vad jag skratta åt Rosalie när jag såg bilden högst upp, och johanna är ju bara för söt!
Jag och lina är iallafall coolast i spindelstugan!

laddarolagligt jätteolagligt

2010-03-08 ][ 19:34:56
sitter och väntar på att några avsnitt av heroes och true blood ska ladda klart.
Jag har, och kommer alltid att ha, ett obsession till serier.

vem vet inte du, vem vet inte jag, vi vet ingenting alls, vi vet inget idag

2010-03-08 ][ 19:04:46

gigantisk, vi säger kompensation

Min dag i detalj, det väcker inga större känslor:
Vaknar - halvsover, eller helsover 20 minuter extra - släpar mig tillslut in i duschen - vinglar till och tror att jag drömmer, slår nästan i huvudet i duschväggen - springer upp till mitt rum, skitkallt där nere - sätter mig ned på golvet av lathet, försöker föna håret, käka frukost och smsa glosor till johanna, samtidigt - klockan är kvart i 8, borstar tänderna i 2 sekunder, slänger på mig jackan och väskan och går snabbt ut - väntra på johanna i 2 minuter, vi går till skolan - lektion, somnar till - rast bli pigg - lektion, tittar ut genom fönstret, önskar det var sommar - rast, är desperathungrig - lektioner, kör MrBeen och håller upp ögonen med tandpetare, nästan - kommer hem och slänger mig i soffan och kollar på Edward Sissorhands, katten hoppar upp på mig mage och jag somnar

du slösade just ut två minuter av ditt liv, som du aldrig kommer att få tillbaka ...

lite sådär på söndagskvisten

2010-03-07 ][ 21:08:32

it's a joey thing

2010-03-07 ][ 21:03:21
nu ska jag bara unna mig själv sömn. det är jag faktisk värd.
mitt rum är som ett bombnedslag, men det är någonting vi tar an imorgon. sån skit kan ju vänta.
Ikväll är det sängen och heroes för mig!

Kom in på ett joey klipp i youtube, och man måste älska!


lastnight

2010-03-07 ][ 13:39:19


vill. ha. måste. köpa.

2010-03-07 ][ 13:26:13


Det snyggaste jag sett på länge fick pryda min hals igår. Johannas kick-ass halsband. så. jävla. skit. snyggt. bara så ni vet så är det mitt nu och jag kommer att ha på mig det 31.

åhfan

2010-03-07 ][ 11:54:01

nu har jag inte varit inne på bloggen på två dagar, facebook på två dagar, och bloglovin på EN VECKA. Jag har underhållning heeeeela dagen. och så ska jag nörda Heroes och sen dendära nya filmen med Jamie Foxx och han från dendär filmen med hon från grace, aaa whatever. Low någonting är titeln, resten är så jobbigt att jag inte kommer ihåg.
Iallafall! Igår va det Jonnyfest och det var skitkul. Blev avbrutet i festandet av att en dumihuvudetblondknäpptjej tror att kamera och mobil är snodd. Men egentligen ligger de båda hemma på saras köksbord.. Men shit vad snälla människor det finns! Alla brydde sig verkligen, och jag jag tyckte det var jättekonstigt att det skulle vara någon som snott mina grejer. Så när sakerna var på rätt plats igen vågade jag mig tillbaka till jonny och sa förlåt till så många jag kunde, och jag säger det igen.
Minnesförlust stavas evelina. Alkohol och evelina stavas minnesförlust.
Firade med att ta massor bilder när kameran var tillbaka! Så för en gångs skull åker ett helt album upp i facebook. Jag kommer ha fullt upp att tagga idag..


Förlåt mina kära vänner

2010-03-05 ][ 19:37:26
bara denna vecka, som snart är slut, har jag plågat er med att inte dela med mig av mina tankar. Men jag lovar att det ska bli ändring på det nästa vecka. då ska ni få dubbelt upp! trippelt om ni är snälla tillbaka, tjänster och gentjänster. Men nu är jag hos johanna med muppet och muppet (spelled out Lina och Rosalie). Ikväll är det matlagning som gäller, och inte för mig som ni kanske märker. Jag gör mitt bästa av att hålla mig ifrån, och jag tror det är bäst så. för alla.
Imorgon är det Jonny som står för festligheterna. och det tycker vi om.
och jag lovar update och bilder. jag verkligen lovar.

Emanuel i underlandet

2010-03-03 ][ 10:11:51
Nu sitter emanuel och jobbar med vår projektplanering. Jag sitter vid Facebook. Vi knåpar tillsammans på ett inlägg.

Emanuel föddes den 25 december 1992. Han är son till kungen av Underlandet och jobbar som slipssäljare och konsult. Han gillar att äta äpplen och tycker det är intressant och spännande med lampor. Han brukar sitta på en stol och tänka på röda rosor och blå bilar.
Johanna kikar lite på vår projektplan (hon tror att hon kan kopiera den rakt av). Vad gör tomas? Tomas folosoferar, han drömmer i hemlighet om att bli Jesus. Han tror då att han kan förädra hela välden till en stor fotbollsplan.
Nu är drömmen slut!

Jagförsökerfaktiskt

2010-03-02 ][ 14:50:13
sorry visitors, men bloggare har faktiskt också ett liv att sköta. och jag ska bli riktigt bra på mitt.
jag har fullt upp hela tiden. och när jag inte har det, har datorn det. OCH pappas dator do not keep up with modern technology.
Men nu ska jag iallafall snart dra mig iväg och skaffa ett jobb till sommaren. Finns inget, kanske jag måste ta till de mest drastiska åtgärderna. men.. det hoppas vi slippa se.
Min koppling mellan hjärna och mun har varit helt off idag så önska mig lycka till!

see ya SOON!

RSS 2.0