...

2011-05-24 ][ 16:09:06

damn

2011-05-16 ][ 18:49:22
har spelat världens tråkigaste och mest ologiska spel idag. Terapi hette det. Förstår valet av namn, behövde terapi efter HAHAHA asso, jo, jag behövde det.
Men okej. Jag ska säga att jag varit avlägsen i helgen. Jobbat både lördag OCH söndag. För en jag-har-aldrig-jobbat-en-timme-i-hela-mitt-liv människa som jag är så behöver jag mina lediga dagar då jag inte behöver göra någonting utan kan slappa i sängen hela dagen. Brist på sådan i veckan, så längtar redan till söndag. Bakissöndag. MEN då måste man först ha PARTYLÖRDAG. och inte vilken partylördag som helst, BALLÖRDAG. Ska bli riktigt kul faktiskt, trots att jag inte dansat en endaste balträning. En partner med stukad fot känns ju lite halvträligt i dagsläget måste jag säga. Men vad ska man göra lixom, man kan ju inte hindra pojken från att spela fotboll? hemmepemme lille

jobb hela helgen

2011-05-13 ][ 19:52:25
I livet e det bara så -

jag är farligt inne i gossip

2011-05-10 ][ 18:38:28
så farligt att jag glömmer att äta eller plugga
nu vet jag altså hur det känns att vara en dataspelande 12-årig pojke. Nästan så att mamma behöver vara orolig.
På tal om gossip.
Hur snygg är inte serena OCH hur snygga är inte hennes kläder?! Helt plötsligt vill jag vara i överklassen så jag kan gå med små klänningar och söta outfits med highheels hela dagarna. OCH alla djupa ryggar får min att ramla av sängen. Jag kan säga att jag hittat min absoluta favoritklänning typ 100 gånger och en variant på en apsnygg balklänning typ 20.
Utvecklande: Whoever is styling Serena, snälla bli min stylist ?

finfint

2011-05-09 ][ 12:33:38


Jag vet att jag är ett stolpskott och sist med allt. Men när felicia visade mig denna satt jag redan efter en halvminut och skrek
"FYFAN! Ta bort, stäng av, jag kan inte se mer!" *snyftsnyftsnyft"
typ


bikinis

2011-05-09 ][ 12:28:25
Har redan hunnit med att köpa mig två nya bikinis till sommaren.
Den mönstrade är från Hm Bryssel och den andra Hm Linköping. Och 50 kr delen för båda. sinnes amalia
Jag kan säga såhär ungefär, att om Jag tyckte Gina briljerade på bikinifronten förra sommaren (med min absoluta favvorit, min blommiga volangbandeau) så är det HM som är bäst iår (so far). Och jag fattar inte ens hur man kan sälja en bekinidel för 50kr. Efter all skatt, transportkostnad och diverse pålägg, hur mycket kostade det egentligen att tillverka, och stackars barn som får sitta och sy.
ÄH fyfan, de är riktigt snygga iallafall, och jag kommer säkert köpa mig ett par te
Tyvärr så blir ju kvalitén vad man betalar för så min blommiga från förra året har töjt sig en massa och nästan ramlar av tuttera. Ska försöka sy och knåpa för jag gillar den som fan. Annars får jag väl bli en occasional tuttlisa på beachen i sommar

Jag gjorde ett klipp!

2011-05-09 ][ 12:15:36
Jag klippte av mina beiga haremsbrallor till ett par niceiga shorts.
Det var ett riskabelt klipp, jag kände det i handleden. Men så fula som långbrallorna blev på miss långben herself here va det värt det. Såg mest ut som ett par för korta tighta blöjbyxor innan (vilket de iofs fortfarande gör lite men some things dont change)
asgöddiga. Och ursäkta mina ådriga(?!), bleka ben.

oh crapish

2011-05-07 ][ 21:45:38
När jag tagit upp mina tidigare tankar om att jag börjar få ett näst-intill tantlikt beteende trodde jag inte att det va så farligt. Men jag kom just på att det är lördag och att jag helst av allt bara vill krypa ned i sängen och sova. Klockan är altså 21.42
Stackars lilla gamla flicka.
Och så lockar ju Gossip lite om nått. Missat hela 4 dagarna kollande så har lite att ta igen nu. Ska snart börja på säsong 4 HAHAAHAHAAHAHAHHA jävla nörd.
skulle behöva ha en serious städning av min garderob också på tal om annat. Men det blir efter jag vaknat imorgon klockan 06.00 på morgonen!

Brussel bryssel Belgian

2011-05-07 ][ 21:13:01
Jag har varit hemma i ett par dagar nu. två för att vara exakt. MEN har inte orkar skriva nått om resan, bristen på bilder. Kamaralös i Bryssel och en crapig iphone räcker ju inte långt. Men tänkte ni kanske ville höra lite om resan. Det ville iallafall Per. Eller rättare sagt så ville han veta hur mycket vi supit och hur sena kvällarna blev. "Jag är ingen som skvallrar" va kommentaren när vi inte riktigt öppnade oss.
Men hotellet var en kategori för sig. Jag kan säga att man inte ska leta i kategorin rent, nytt och fräsht iallafall. Men det funkade. Hoppade från golvet upp i sängen och kröp ned bland lakarna som var det enda som kändes tvättat på de senaste 50 åren.
Vi kan demonstrera hotellets byggnadsår genom Nicklas komentar om Hissen. "Det står tillvärkad 1968 och servad 1968, och så ger den ifrån sig ett gnisslande ljud vid varje våning".
Och så bodde vi på våning 7.
Maten vad relativt god, dock bestod vår föda av 99% pommes, så nu behöver jag inte äta mer av det iår. Servicen på resturangerna kan vi beskriva med en servitris komentar om att vi inte förstod franska: "Här i Belgien pratar vi franska, vill du prata engelska får du åka till England".
Besöken kan jag inte säga mycket om, förutom att det va sköna, sovvänliga stolar och att alla va så unga. Det kändes också som att alla kom från östergötland eller hade koppling hit. Och så fikade alla hela tiden.
Det var alles. Trött är jag också, och min idé om att ett par skor skulle räcka gick sådär. Mina kan jag slänga nu, så utslitna och äckliga är de nu! Shoppat lite har jag gjort också, och jag vet hur ni gillar när jag visar mina fynd! två tjockisar och en klänning för 28 euro. och en hel bekini för 10, hm ofcourse. Kanske visar bild på de om jag orkar. Annars får det bli lika bildtomt som vanligt. KUL
jul
hejdå

herre min gud jesus i himelen

2011-05-01 ][ 22:31:58
min helg har varit hektisk!!!!!
eller hela min vecka har varit
första veckans jobb blev dubbelhelg. lördag OCH söndag. Kan du tänka dig. och vad jag är trött men gud vad jag ska bli en workaholic. förbereder mig inför sommaren kan man säga.
har packat helt klart till bryssel nu. Det enda som återstår är vad man ska lyckas ta på sig imorgonbitti. och att inte lyckas glömma något i farten. Jag har nog det syndromet att istället för att glömma det har jag packat ned 20 av det. Och det brukar ju funka så länge man inte endast får ha en kabinväska på 55x40x20 cm på 10kg, då kan det sluta annat. Det jag oroar mig mest över är nog vikten. För mina kläder lyckas alltid väga mycket mer än alla andras. Jag förestället mig scenariot.
Elak ful flyggubbe: Tyvärr (hånfullt) väger din väska för mycket. Du måste slänga några av dina klädesplagg.
Evelina: (hysteriskt) är du seriös?! på RIKTIGT!?
Det är som att du skulle lämna kvar dina barn på flygplatsen innan du reser till bamseland på Cypern. Hell to the no way.
Felicias kläder har väl förtur på den frågan..
Nu väntar Gossip och ett attempt till en god natts sömn.

RSS 2.0