landat

2012-06-25 ][ 20:37:39
kom nästan precis innanför dörren. MIN EGEN DÖRR. skojja, ska släppa det nu. Efter att jag klev in innanför MIN dörr så slängde jag ihop en av våra vanligaste maträtter som vi äter här. Ungefär varje dag alla måltider. Vi kallar den 'hitt-på' kaka. typ. Och den består av vad som finns tillgängligt hemma/det vi har kommit ihåg och orkat att köpa/det vi var sugna på när vi gick till affären (Brukar se ut såhär i matkorgen; flingor, humus, färdigstekt kyckling, nudlar och majs). Ungefär så ser det alltid ut. Har föresten haft dagen ledig! Och jobbar så lite som 11-16 imorgon. Imorgon som i tisdag, som i Evelinas födelsedag. Som i Evelinas 20 födelsedag! Inte kan jag stå utanför och köa till systemet inte. Men köat i kön på Tesco med två vinflaskor och en sprit, det har jag gjort. Föressten så är man hemma själv igen. Jenny och Emma jobbar ikväll som vanligt så jag tog bussa till Westfield och fynda lite på rean. Ska vänta på Emma som slutande ganska skapligt så ska vi knalla bort till Exchange och tigga lite gratis peroni av Jenny mohaha. OCH fira in lite på tolvslaget då de jobbar stängning imorgon också..
 
 

shabba!

2012-06-21 ][ 18:35:19
shitti dåli på att skriva här. Vem om inte pappa säger till mig.
Men det händer så mycket och tiden går så fort. Galet. På riktigt.
Har varit här i mer än en månad nu. Har jobbat en månad. Har bott i vår egna lägenhet i snart en månad. Vi har varit i London en månad.
Och jag börjar känna mig lite hemma. Börjar känna lite rutin, att jag börjar lära mig hur saker funkar här. Men samtidigt känner jag saknad till det igenkännbara och bekväma, hemmahemma i Sverige.
Får något av en ensamkänsla ibland. Fast jag vet att jag egentligen vill vara oberoende av andra. Antar att det hör till det hela. Inse att man alltid kommer att ha sig själv, men att man kan förlora andra. Jag tackar dock gud för att jag lyckades hitta så otroligt fina reskamrater. Hade jag inte haft Jenny och Emma hade jag suttit på planet hem igen efter 2 dagar. Definitivt. Och ensamkänslan blir inte alls lika jobbig när de är där.

Såklart ska man också gå och göra det man absolut absolut inte ville göra när man åkte hit. Gå och bli förtjust i en brittjävel. En såndär som charmar ner en totalt. Im so damn splittrad and fucked.
Go London!

Hallaaaaa

2012-06-02 ][ 10:15:39

Har nu jobbat 13h pass typ tre dagar i rad. Hällt vin i ett glas med vatten i. Spillt ett fullt vinglas rakt över en kund. Och tappat ett tomt vinglas i marken rakt framför en gäst.
De älskar mig på jobbet...
MEN nu har vi hela 4 dagars ledigt varav två dagar betalt. Några jäkla bankhollidays som jag tackar och tar emot. Så idag ska vi fan shoppa loss i himmelriket och kompensera genom att käka nudlar till lunch och middag. Awesome


RSS 2.0