blod

2013-01-21 ][ 21:24:39
 
Ja. Jag är en blödig och känslomänniska. Jag har ganska stor press på mig själv och vill vara alla till lags, Jag t'änker för mycket och överanalyserar. Jag är på något sätt glad att jag är sådan. Generellt känns det som att sådanna människor vanligtvis är väldigt smarta. MEN de måste ha någonting att fokusera sin smarthet på.
 
Men jag är också en rastlös människa. En sådan som lätt tröttnar på saker, tycker det är tråkigt när det blir för vardgligt, vill att saker ska hända för att jag ska stanna i fokus.
Där någonstans blir det en krock. Min känslosida måste ha stabilitet men då blir min rastlösa sida galen. Något som gör att jag ofta blir i obalans. Att jag inte vet hur jag vill göra. Ena studen känns något så rätt och andra studen känns det lite fel.
 
 
Detta är ett speciellt problem när jag ska försöka fundera ut vad jag ska göra med mitt liv. Hur jag ser mig själv om, lets say, 5 år. Och just den tanken har varit sjukt jobbig på senaste tiden. Du vet när man börjar tänka steget längre. Vad ska det bli av mig. Samtidigt som jag är lite glad över att jag ändå lever i nuet och försöker att ha kul.
Men en kompis sa till mig en gång
          'Man vill ha något i livet som känns viktigt. Något som man jobbar för under sin livstid och som gör att man har en anledning att fortsätta. Man vill inte bli gammal och tänka tillbaka på att det enda man gjorde var att dricka och festa.'
 
Och då tyckte jag att, varför inte, man har ju kul när man är ung och inte bryr sig. Men som så jag funkar behöver jag något att sträva efter, detta passar in på mig. OCH jag har bestämt att från och med nu ska jag försöka att hitta en balans, hitta något som gör att det man gör känns värt OCH att man gör det för sig själv, ingen annan. Mitt löfte till mig själv är att försöka klura ut vad jag tycker om och inte försöka att genom min känslosida och rastlösa sida följa någon annan eller något annat. punkt.
 
 
 

snöigt

2013-01-18 ][ 12:11:20
Hejsan Svejsan i alla stugor och hus därhemma.
Ska meddela att vintern visst bestämde sig för att komma hit också.
Tack gud sa jag och frös ihäl i mig höstjacka.
 
Man kan ungefär jämföra 2cm snö här med 2m snö i sverige. Trafikkaos, iställda tåg, overground, DLR och även vissa undergrund tåg. Folk stannar hemma från jobbet för att 'det är för riskabelt' att ge sig ut idag.
Då svarar (framförallt) nordiska och kanadensiska londonbor ungefär såhär
:O
 
Ungefär.
 
 
Försökte vrida Laptoppen ot fönstret. aka bildbevis. Den runda cirkeln i mitten, ja, den saken so ska likna en cirkel, är allså en gräsplätt covered i lite snö. = Kaos.
 
 

vet aldrig vad jag ska skriva för rubrik

2013-01-17 ][ 10:53:01
Har kännt mig krasslig ett tag nu så bestämde mig för att seriöst ta en dag ledigt. Har dock vissta sysslor som man som vuxen måste göra trots att man är sjuk. OCH inte heller har jag någon som kommer att laga mat åt mig eller säga snälla saker till mig.
 
Fyfan vilket liv..
 
Började alltså morgonen med grönt te och tänkte att jag skulle kolla igenom lite bloggar. Gör aldrig det nu för tiden, brukade vara det enda jag gjorde. Men nu. nej.
Men vad är det man ser när man kommer in. Sjukt snygga. SMALA. vältränade människor i skyggaa kläder som pratar om mode, kost och träning överallt. Det var de bloggarna jag brukade följa hemma. Inte ens intresserad av de längre. Orkar inte höra om (och se bilder) på alla löparkläder, smoothies, platta magar osv osv osv när jag ligger här i min säng och käkar min supergoda chokladbit. Jag brydde mig inte innan, försöker att inte heller bry mig när jag går in på bloggarna, men de är svårt ni.
OCH jag måste även säga SVERIGE speciellt är EXTREMT utsidiga av sig. Att jag hemma i sverige kunde känna sig så jävla ful och konstig och allt sånt där som kommer med IDEAL. Sen att man kommer från en håla i sverige gör ju inte saken bättre. Jag kan bara tänka mig hur det är därborta nu, allt med nya året att göra, lite extra.
Jo, jag måste faktiskt säga det. När jag kom hit så kände jag mig helt ok. Det gjorde inget att man var lite annorlunda. Folk brydde sig inte lika mycket. Folk såg helheten. Såg förbi om man hade lite brister. Det måste vara det bästa med att inte bo i Sverige. Allt det ytliga. Jag klarar mig extremt bra utan det.
 
så det så :))))
 
 

diet

2013-01-15 ][ 21:52:49
Verkar som jag lever på soppa nu för tiden. Och själva anledningen till det är att jag inte kan ha något annat hemma som inte blir gammalt.
Burksoppa funkar utmärkt
 
Har vart lite småsjuk ett tag. Ungefär sedan jag kom tillbaka från sverige och efter att James haft the fluuu.. Jag är fortfarande inte vuxen nog att ta besluten om att stanna hemma eller inte från jobbet. Vill fortfarande skrika efter mamma

"KÄÄN MIN PANNAAA!! är jag sjuk ska jag stanna hemma imorgon????!!!"
Nu är det mer "Ska jag stanna hemma från jobbet... Orkar jag verkligen jobba... det är jju ganska tråkigt..."
 
Ungefär så går mitt huvud nu. MEN jag har inte ringt mamma än.
SMSa James itsället och gnällde. Hans svar var bara, "Är du avundsjuk på att jag tog några dagar ledigt när jag inte kännde mig bra??"
JA. ABSOLUT. så var det ju verkligen
Sen sa han faktiskt också att jag fick spendera mina 'sjukdagar' hos dom om jag ville.
Skulle kunna sjukanmäla mig bara för det
 
 

.

2013-01-09 ][ 18:44:00
 
Inte bara egobilder längre. Vill tvinga in tatueringen nu också
 
 
 

Igår fick jag tvätta mina undisar i handfatet

2013-01-09 ][ 18:28:45

the boendestory

2013-01-09 ][ 18:27:46
 
Då ska jag dra hela boendestoryn tänkte jag. Be hold.
 
Jag bor nu alltså i Forest Gate, liten fattigby runt hörnet från Stratford, som är ännu större fattigby. Visste ju inte jag när jag flytta till London och hitta Westfield här. Men tydligen är det hemmet åt indierna, kyrkråttorna, kriminaliteten. Och så mig såklart.
Bor i ett område med massa gigantiska hus. Åter igen förstår jag inte riktigt hur indierna har råd att bo i dessa stora hus, men man får ju inte glömma bort att de bor med mor och far föräldrar samt alla hundra barn och barnbarn.
I mitt hus har vi 8 rum. Det bor folk som mig här. Känns som ett mixamatchat studenthus. Vi har var sitt utrymme i kyskåpena och de vandliga skåpena. Mina är fyllda med konserver (aka baked beans och Heinz soppor) samt havregryn (aka gröt) i mitt kylskåp finner ni mjölk, ett paket med färdig smoothie, som jag faktiskt köpte idag, en gammal grek yogurt, några äpplen och två ägg.
Toaletterna är delade. Fick en chock när jag först hade viewing och fick syn på den inbygda bastun och det stora duschhuvudet i det ena badrummet. Trodde inte ens britterna visste om sådan lyx. Måste även berätta att mestadels av huset är mögelfritt, first time.
Mitt rum är det minsta (vad jag antar) men funkar för mig. Jag betalar £90 i veckan för det rummet jag har vilket är en sjuk summa om man ska jämföra med sverige, alltså 900 spänn i veckan för ett litet rum i ett delat hus. Men här är det billigt, väldigt billigt. Så jag är nöjd. Jag har en dubbelsäng, garderob, liten bokhylla och ett skrivbord. Funkar.
 
 
 
 
 
 
 

halla

2013-01-08 ][ 11:13:35
lösenord och inlogg var sparat!! så kom in..

Fick infall, händer ju inte ofta så tänkte att jag skulle få ihop något hä på en 5a. Jag vet inte varför jag fick sådant inslag. Måste lämna hemmet om ungefär exakt 10 min och jag sitter i undisar. Jag kom in på några bloggar från 'hemmafolk'. Längta lite smått hem till sverige. Inte just för att personen i fråga var svensk och från mina hemtrakter. Senaste inlägget handlade om något som är så traditionellt svenskt. Och IGEN, jag saknar inte det traditionella svenska. Jag saknar känslan av att veta traditionen. Att veta utantill, driva lite med, skämta, med andra som vet traditionen utan och innan

Och till alla mina 'hemmafolk' som fortfarande kommer in här ibland och hoppas få veta lite om min situation at the moment. Stay tuned. Ska försöka lägga ner mer tid på att dokumentera lite av mitt liv. Fö jag tycker att det funkar helt okej för tillfället, försöker lyssna på alla visdomsord som ska sägas om livet. Typ ta vara. Jag gillar ta vara. Så jag ska försöka ta vara. Uppskatta funkar också. och min favvoo är skratta (jag skrattar när allt är hopplöst, vad ska man göra annars?)

men nu måste jag sätta på mig kläder.
BYYYYY för nu. lova.

RSS 2.0