amen duråååå

2013-07-12 ][ 19:43:49
 
 
Har börjat lyssna på filip o fredriks podcast på jobbet. Jag har i och för sig alltid gillat de men min kärlek har växt. De kanske börjar bli mina idoler?????
 
Om jag ska klargöra min argument då. för att göra bilden lite klarare om VARFÖR jag gillar de
(Jag skriver nästan automatiskt a och o nu istället för åäö vilket är oerhört irriterande)
 
- Ettan då. Brukar ju vara den viktigaste, men det är nog att de är så jävla ärliga. No bullshit. Cards on the table and so on. I denna kategori kommer också deras love/hate relationship, I guess. De tycker olika. de vet om det, och de är fan inte rädda för att säga det. och de förstår varandra för det. VART ÄR MIN SOULMATE?!?!
 
- de är så jävla interligenta. Street-smarta. som i 'hur fan kan man veta det' men samtidigt så jäla fyndigt. Jag skulle inte ens ha kapacitet att kunna/minnas allt (som egentligen består till 50% skit men det är så jäkla hett)
OCH HÄR TILLKOMMER; att de dricker en jävla massa MEN fortfarande har kvar all skarphet och interligens. WHATAFUCK när jag är bakis är jag en jävla gelebit. De blir bara om ännu smartare.
 
- att de pratar öppet om problem (i detta fall filip) Det är sanning och helt och hållet ärligt från hans sida (är runt avnitten 120 med filip och hans ångest) Men samtidigt väljer han att prata öppet om det (på gott och ont). Inte på något 'förstå mig vis' utan mer att han har kommit underfund med att han ä funtad så och ibland är det bara som det är. Känns lite friskt måste jag säga.
 
- de är så jävla rappa i käften, SHIT. Jag kan tycka att ja går i 110 IBLAND men de drar om alla gånger om. OCH även om de bara snackar gojja är det intressant hur de kan snappa upp ett nytt ämne eller ny mening på 1/2 sec. I WISH.
 
 
De va allt.
 
 
Ikväll ska jag dricka dryyyyyy cider (Det bästa med de är att de inte är så söta som de svenska och därför kan man dricka måånga mer) och rosé (ska man slå i lite fanta kanske al'a stockholm stek lidingö båstad?!?!?!? Untz Untz) och så ska jag bada i någon fontän inatt.
 
 
I helgen ska jag på miiiini festival i Bromley http://leefest.org.uk/
 
Hare Fett KBK och allt sånt!!!!
(tills jag skriver här igen om typ 1 månad hehehehehhihiiihihi)

RSS 2.0