du och jag i min swimming pool

2009-08-24 ][ 21:54:46

Undebar helg med mina snyggingar! Klart vi gör om! Om man bortser från vissa obehagliga stänk och luriga vägar.. men whatever, this is how it's done ;)



/ evert

den dagen vi blir treor ska nollningen tas till en högre nivå!

2009-08-21 ][ 17:00:36


dagen blev faktiskt riktigt lyckad! stor applåd åt väldigt engagerade ettor, bättre utklädnad får man faktiskt leta efter. Vi fick inte så mycket stryk heller av att treorna så snällt fick delta i våra aktiviteter, förrutom lite knäckebröd i ögat, men det har väl ingen dött av? nu tänkte jag faktiskt ta mig en lur så jag är pigg inför kvällen. fotboll ligger först så schemat iallafall, damerna. sen får vi la se vad som händer, kanske blir det sängen ganska tidigt, måste sova igen alla de timmarna jag missade inatt :)


/ evert


time to do some real things!

2009-08-20 ][ 17:23:24

det knallar och småspringer på, jag börjar vänja mig vid vardagen nu. Imorgon är det dagen med d, eller kanske dagen med n (n=nollor!)! Nu ska våra kära SP1b få känna att de verkligen lever! hahha, vi ska inte döda dom, jag lovar, de kommer ha skitkul, tsm med treorna och oss ;). Ikväll blir det klassPARTY och DRAG! ujujuj ;)




/ evert

live for music

2009-08-19 ][ 18:40:16





;)

complicated, it's complicated

2009-08-19 ][ 15:43:37

skolan har väl ändå börjat helt okej, ganska lugnt faktiskt, speciellt när man får glass för att inviga kurs, så borde det vara varje gång, DET skulle verkligen säga klick! Onsdagar är rena himmelriket, två lektioner, visserligen långa, ekonomilektioner, men då sitter vi inte med näsan i böckera hela tin, då är vi ute och far, startar företag och grejer, thats the thing to do! :D


men faaaaan vad jag längtar tillbaka till värmen!

byebye


det gillar vi

2009-08-19 ][ 15:20:48

http://andreasstil.blogg.se/

killen vet hur man ska se ut!


En dag avklarad, 10000000000 to go!

2009-08-18 ][ 15:54:31


somna kanske runt 2 inatt sen upp klockan halv 7 imorse, inte sådär värst lyckat. Dagen började med sammling i aulan och fortsatte i mentorssalen, va tvungen att springa iväg till tandläkaren vid 9 för undersökning, hatar tandläkaren, hatar läkaren, hatar allt som har med vita rockar och stålpinnar och nålar att göra, känns så syk över det hela!
     Känns också väldigt syk att komma tillbaka till skolan som 2or, nu e vi ju lixom inte yngst längre och det känns ganska konstigt. Men det ska bli kul att nolla iaf! :D Det värsta av allt är ju att skolan verkligen drog igång idag med! Bara fram med böckerna och börja jobba, uuuuh, jag som glömt allt vad skola heter under sommarlovet! Fan vad träligt det ska bli med ett helt år till av skola... och så ett till ....

Nu ska det iallafall bli lite träning, eller om man ens kan kalla det träning.. känner inte riktigt för fotboll idag, det säger lixom inte riktigt klick. därför får de bli gång med johanna, thats what it is ;)

/ ciaaao

Im so 2008, you'r so 2000-and-late.

2009-08-16 ][ 19:48:49
ännu e trevlig helg på sommarlovet, vaknade upp bredvaid matilda och iväg och käka lunch på resturang med familjen. Nu sitter man här igen och önskar att sommarlovet var längre! Nu bli det "Knowing" iallafall, tror den kan vara rikigt br faktiskt, jag har en förkärlek till förklara-det-oförklara filmer. De är så intressanta på något sätt, som man nästan tror att det skulle kunna vara så i verkligheten. Ska iallafall ge den ett försök! :)


ones up on a time

2009-08-14 ][ 12:12:04

klart man ska passa på att sola nu när solen äntligen e framme! så nu blir det altanen för mig, men när jag kommer ut kommer solen antagligen att gå i moln, så typiskt min otur ASSSÅ ...

/evve


efter regn kommer.... jusdet, mera regn!

2009-08-13 ][ 20:56:11
Jag hatar det extrema sötsuget jag alltid får efter jag tränat, för finns det ingenting hemma blir det extrem misäääär! Träningen med va ju verkligen one of a kind, SPÖREGN under absolut hela träningen, börjde ju med lagom till träningens start... efter blev det att cyckla hem så snabbt man kan med en halvpunkad cykel som en dygsur, frusen katt och fort som FAAAAN in i duschen och bara stå där och jäsa i timmar, eller till varmvattnet tar slut .. till råga på allt visar det sig att jag ska spela med 94orna imorgon, borta i linköping kockan 7 en fredag, jag som tränat ungefär 2 gånger på hela sommaren, oh då tar jag i! kommer ligga där på planen helt utslagen efter en sisådär 10 minuter! skapligt otippat måst jag säga.. men men, thats life, bara hoppas på att man få spela på någon rolig placering, innermitt skulle verkligen inte sitta fel, men skulle inte bli förvånad ifall jag blev målvakt eller nått, hahaaa.

Justja, färgade ju håret idag med, tänka jg skulle få bort min fula råttutväxt. Tappa haken när handdukn ramla av, INGEN skilland asså, INGEN skillnad alls :O utväxten e kvar och håret e samma tråkiga nyans som innan, heeelsjukt!

anomyma komentarer? feegisar :D

/ EVELIINA!

sluuuuta upp med dina fasooooner!

2009-08-13 ][ 18:02:37
asgarv! sitter hos lina nu, träning snart då, måste erkänna att jag är ganska pepp på't!
Skolan gör sig påminnd när det är dags att plocka fram schemat på datan, lina o jag kolla runt lite nu, mitt är helt okej faktiskt, men så kolla man någon random 3as schema och CHOCK! Jag slutar efter 2an och så äre! Men allvarligt, det ska bli liiiiite skönt att komma tillbaka till skolan, vardagen behöver faktiskt komma tillbaka.




byee ;)

Där är där, där man inte är, här är här, där man är!

2009-08-13 ][ 14:57:19

Ska snart iväg till min linaplutt som var i stockholm igår och kollade landskampen LIVE, tuft tycker jag, riktig feeling på de måste jag säga! ikväll blir det fotbollsträning, vilket inte händer allt för ofta, känns ändå skönt att ha, speciellt när skolan drar igång och det blir mycket plugg och konsentration, då är fotbllen superskön avkoppling! För huvudet allså, för mina ben får jobba som aldrig annars, me de är mitt eget fel om går och förslappar mig totalt på sommarlovet, men de är väl vad sommarlov är till för ;) MEN som mina tår får lida av fotbollsskorna! blånaglar och skavsår på hela fötterna, det gillas ICKE.. men det får man la offra för lite skojj på planen ;)


seeee you laaater ;)


trött, då blir det film

2009-08-12 ][ 19:05:08

sitter och tittar two and a half men, alltid lika roligt! I Sesong 2 finns det ett avsnitt där Alan och Charlie ska lossas att de är ett gaypar och gå på parfest tillsamans med charlies arbetsgivare, eller något liknande, skrattar så jag får ont i magen det avsnittet, mycket värt att se!


ooohh

2009-08-11 ][ 23:20:52
nu är det faktiskt såhär att jag börjar trättna på min gamla enkla design assssåååå, skulle så gärna vilja ha något lite mer flashigare, men jag har ingen större koll på hur man gör det.. det grundläggnde kan jag men annars är jag ganska cluless. Kanske det finns någon snäll själ därute som gillar o görat, framförALLT vet hur detta fungerar.. då får ni gärna fixa min! men annars kanske det ä dags att jag lär mig, skulle faktiskt vara roligt att kunna lite mer. Det kanske kömmer en kurs i bloggdesign snart, vem vet lixom?

Att somna innan 1 ikväll måste nog nästan vara omöjligt, men jag måste försöka vända tillbaka på dygnet innan skolan börjar, det räcker med den vanliga skoltröttheten utan att vanlig trötthet kommer ivägen! Film brukar vara ganska bra sömnmedel, Harry p och fången från Azkaban skulle sitta ganska bra nu faktiskt, längesen sist, fast vill jag somna snabbt kanske jag borde kolla på 7Pounds igen, vi somnade ju så bra till den i söndags, haha.

byyee

MAAAAAAAADHOUS

2009-08-11 ][ 12:40:28

slavarbete väntar, städa huset, kuuuul! Jag som hade tänkt mig en riktig slappardag framför tv med film och glass, eller något liknande, så mycket för den planeringen säger jag bara. så nu ska houswiveslooken på så ska vi se att jag snart e klar med deeee :D


fire burning!

2009-08-10 ][ 18:07:50
ojojoj, guu vad slapp man blivit, det känns helt enkelt inte som att tiden räcker till längre. längesen sedan senaste inlägget, jag säger förlåt! fullt upp i veckan, jag skyller på det faktiskt. Följde med matilda till elias i lördags, supertrvligt, tack för kvällen! annars har kvällarna spenderats med supertrevligt folk! Vi gillar´t ;)

Kan inte släppa låten, bästa beatet någonstans mellan "sången", kan inte sitta still! :D






byyyyyee!

RSS 2.0