Utkast: Feb. 28, 2010

2010-02-28 ][ 19:48:06

 

tänkte slänga in en bild på varför jag inte kan cykla till skolan.


en vanlig söndag

2010-02-28 ][ 16:00:39

softilation vid datorn, slumrar till lite då och då

fördriver tiden lite medan(s) filmer och serier laddar

I'm fine

2010-02-28 ][ 15:19:23
Sista dagen på lovet.
och ja, jag räknar helgen som lovet.
Så det ska "firas" eller sörjas kanske mer passar in, i vilket fall, med en heeeeeeeeeeeeldag i sängen. ska vara riktigt töntig med med mina vampyrvänner. Ska se maraton med felicia. twilight och new moon.
och om jag inte är mätt på vampyrer efter det tror jag det blir att se om hela VD. Kanske ladda hem TrueBlood. vampyrer och jag går han i hand. Konstigt att jag inte drömmt om några på länge så mycket ja matat mitt psyke med blodsugande monster. Inatt kanske? Ja, vi hoppas på inatt.

detta är guds sätt att reta mig

2010-02-27 ][ 23:51:42

Jag har nu SNART sett hela sesong ett av VD, som jag så fint väljer att kalla det. Och alla avsnitt finns förrutom det sista. och det dröjer nästan en hel månad innan jag kan se det. Fint. Jävligt fint. vad ska jag göra nu. se film? och vafan ska jag kolla på då. jävla skit.


Min eftermiddag är räddad

2010-02-27 ][ 16:58:44
hade nästan glömt bort thepiratebays existens. Visade sig att resterande av sesong 1 av vampire diaries fanns just där. med lite fix och trix fick jag också dit lite engelsk subtitle. Så nu är jag lägger jag mig i sängn med timmar av underhålning framför mig


och hur snygg är inte Ian Somerhalder aka Damon.

Jag har även kommit fram till hur lik Nina Dobrev, som spelar Elena i vampire diaries, är lik Emmanuelle Chriqui, som spelar Sloan i entourage.


ett uns av igår var igår

2010-02-27 ][ 16:23:18
har hittat den exemplariska bilden/definitionen av "igår var igår"

det är när man inte riktigt vet vad man pysslar med. Telefonen hamnade iallafall i mikron. Jag tyckte väl att den borde höra hemma där? eller att de i andra änden borde kokas. Svaret på den frågn får vi nog aldrig veta. faktiskt.

OCH smart-ass evelina glömmer sladden till kameran hos pappa. så de "smaskiga" bilderna jag bjuder på är de tagna med min mobil.

det vill säga en styck.

bara för de bjuder jag på en bil från dagen

Dels för att det blev så bildtomt, dels för att visa att jag numera ler detdär blandade leendet mellan put och visa-tänderna-smile. konstigt

snart

2010-02-27 ][ 15:51:57

min tanke imorse var att äta en ordenklig frukost, vila någon timme, sedan köra mördarpass på crosstrainern.
men istället skippar jag träningen och köper en ben&jerry´s på vägen till mamma. som om jag inte fått i mig tillräckligt med kallorier det senaste dygnet.
och som den lilla kaxig tjej jag är innerst inne kan jag argumentera för varför det är okej att jag käkar glass istället för att träna.
min starka 1a: Det är Ben&jerry glass
2: det var år och dagar sedan jag sist njöt av en riktigt god glass (och då räknar man inte med nattglassätande)
3: Tänk om jag skulle bli dödssjuk och inte kunna äta. Då skulle min kropp ha masso fett att ta utav.
4: Innan jag dör ska jag ha prövat alla Ben&jerry smaker som finns. (Jag har ftiskt redan pickat av runt 10 stycken men still a hole bunch left)

Så nu ska jag njuta av min half baked och bli en rikig soffpotatis i eftermiddag!


idag är idag

2010-02-27 ][ 14:58:22
det klingade faktiskt väldigt fint, tycker inte du det också
Ett "igår va igår" inlägg med innehållade väldigt smaskiga bilder, med ett litet minus för smaskiga, kommer inom kort. Nu ska jag åka till mamma och slänga mig i sängen. Egentligen vill jag ju se Vampire Diaries, som jag är helt "slukad" av, för att låta som en riktig filmälskare. Fast Vampire diaries är ju inte någon film, det är en serie. Hade det varit en film hade den hetat Twilight.
det jag ville komma fram till var att jag är en sådan nördig liten nörd att jag redan sett alla asvnitt som finns att ladda.
byt anyway. full av ord är jag. kommer väl bli ett antal inlägg idag, eftersom jag inte skrivit på väldigt, väldigt länge. Att jag ens övervägde att sluta. Jag får mina mörka stunder där jag har mina doubts on things. Beror nog på vädret and the state of mind.
fan, visst blir vissa saker så mycket enklare att säga på engelska. På engelska blir det verkligen "mitt i prick" medans svenskan bara fummlar kring vad man egentligen vill få fram. Jag önskar jag var från storbritanien, älskar deras pryda, fina uttal. och så blir det ju så mycket lättare för man slipper ju låta som ett fån när man pratar svengelska med någon från ett annat land.
och nu undrar ni såklart vafan det är jag tjattrar om. och fråga mig inte. Jag vet inte själv vad jag pratar om. Måste bara få prata av mig. så är saken. och vilken plats är bättre än denna. Mitt egen dagbok (i webbform, men det skippar vi).

/ Evelina Bert Ljung

nä va

2010-02-27 ][ 13:47:19
det är när man mister något man vet hur mycket det egentligen betyder
blödigt, men sant
ska väl fortsätta min karriär som bloggare en stund te iallafall
inte minst för att mamma säger att jag måste lära mig skriva, och inte som en kratta.

och ett annat fint citat som jag tycker passar in just idag. skapat av mig för att få sin lilla extra klang.
igår var igår, idag är idag
Klura på den ni!

skiter ännu mer i rubrk idag

2010-02-25 ][ 14:18:37
jag har brist i allt
brist i humör, brist i pigghet, brist i fantasi
funderar på att stänga ned ett tag. Se hur det blir när jag inte får skriva ned mina tnkar varje dag. Kanske ska börja med dagbok. (Bert) Evelina Ljung. Det är faktiskt en tanke som slår mig.

Vi skiter i rubrik idag

2010-02-24 ][ 21:06:49
Jag och lina begav oss, som sagt, ut i snön för att leka. önska att vi var små igen. Men hur vi än försökte så fick vi inte fram rätta känslan. Hur vi än försökte så var det inte lika roligt som när man var 10 och det var 20cm snö utomhus. Det är faktiskt sorgligt hur mycket mer det krävs nu för att bli nöjd än vad det gjorde förrut. Att pappa slängde ned en från snöhögen kunde göra ens dag.Så efter att vi hade varit ute i snön och lekt (i sådär 10 minuter) mötte vi upp johanna hos meine Vater fför film mys. Johanna valde att vi skulle titta på När lammen tystnar. En kanibal som kokar och äter hjärnor samtidigt som vi käkar glass och fruktsallad. MUMS! en portion till tack ..

LYS LYS SOM DEN STJÄRNA DU ÄR

2010-02-24 ][ 11:47:07
Helt underbart när solen skiner in genom fönstret. Jag vaknar och tänker SOMMAR och rusar till fönstret och drar upp rullgardinen. Poolen som jag skulle ha hoppat i från fönstret, om det nu hade varit sommar, ligger helt täckt av snö. kanoners! Så jag tar och hoppar i snöhögen istället. i bara underkläder. fan vad gött.

Men det är visst någonting planerat idag. Någonting som har juta med snö och leka att göra. jag har gått oh sagt hela vintern att "Om jag var 10 nu skulle jag inte vara inomhus en sekund", och "FAN, att man inte vore typ 10 nu, jag skulle leka ihäl mig i snöhögrna!". Men idag ska jag leka. Leka att jag är 10 igen. förhoppningsvis. Och då har jag bestämmt att jag ska köra sälen ned från huset, med huvudet före!

see you in another lifetime!

Lockar fram sommaren med ljuslila tånaglar

2010-02-23 ][ 17:26:14
Jag känner mig down.
Kan bero på att jag kanske håller på att bli sjuk efter vår impulsiva springtur igår. Alla gigantiska snöflingor som sögs med in med mina tunga inhails, har nog gjort mina lungor illa.
Ska snart åka till mamma och där blir det sängen direkt. Tror jag har ett gäng filmer som jag borde se. Annars får jag ladda hem Monty Pythons "Life of Brian" för den måste jag tydligen ha sett!

hallelujah

2010-02-23 ][ 13:21:24
Första bilden ska föreställa mina investeringar igår. klockan va så ful att den nästan blev lite cool, annars är den ju bra till att hålla koll på tiden med. andra bilden är hur jag ser ut nu, det vill säga, helt död och sunk. men fyfan vad sweet.

sov till halv 1 idag, det var den första.
men det behövde jag. no doubt
nu ska jag inte röra mig ur sängen.

känner mig lite såhär idag. stillsam och blödig.


blöja

2010-02-23 ][ 00:02:56

Shoppade myskläder. älskart.
Filmen vi såg va Farsan. Väldigt verklighetstrogen och rolig. 4 av 5 toast, helt klart.
Fick stressa som idioter för att hinna med halv tåget efter bion. En vältränad och fyra andra dart-waider sprang maraton förbi Plaza, där det var en hel del folk. De tänkte nog "vikka idioter", men det sket vi i och rusade till stationen där tåget var 10 minuter försenat. Med rökaresymptom (dvs. äcklig hosta och jobbigt ont i bröstet) drog vi oss på tåget hem.
Nu är jag hemma (smart-azz) och MÅSTE sova. Jag har varit helt död hela dagen, och det är farligt när man shoppar. Vet i fan vad jag har fått med mig hem, shoppade efter humör helt enkelt. Har säkert varit grinig med mot mina freunds, vilket jag hjärtligt ber om ursäkt för! Fast jag kan inte säga att jag var ensam om att vara trött. Det va någon galning på bion som satt och garvade när jag nästan grät, undra vad hon gick på egentligen. Mycket skratt fick jag därifrån iallafall. Vilket jag tackar så hjärtligt för!
för att sumera det hela, binda ihop säcken, så ville jag bara säga att det va riktigt roligt, trevligt, mysigt och allt detdär som det brukar bara när jag träffar er. Och ni är värda att slösa mina dyrbara pengar på, LÄTT!
Love you guys

När jag läser igenom det hela märker jag hur mycket jag verkligen behöver sova.
arg. korkad. glad. blödig. lycklig.
allt i samma text, fan nu måste vi dra
GOTTT NATTT!


Vi älskar disney

2010-02-22 ][ 12:52:05


alla dystra sånger har sin grund i OC eller one tree hill.

2010-02-22 ][ 12:27:24

en lång natt i partystugan med hockey inblandat. Vi tvingade oss själva att vara vakna till sverige - finland, men när matchen väl börjar går vi och lägger oss. typiskt elle
Fast att jag bara sovit 4 timmar inatt är jag inte speciellt trött, istället drar jag med mig mina syrror till linköping.
Pengar in - pengar ut.
det är så det ska vara i det flytande ekonomiska samhället.


silverschampot do make a difference

2010-02-21 ][ 20:14:57

det känns verkligen som en gångs användande har gjort stor skillnad på mitt hår, tänk bara då efter en veckas användande eller två veckors användande, ja du fattar vinkeln. Jag hoppas på goda resultat och att jag slipper bära hatt. Vi väntar på lite utväxt också så blir det übersnyggt och naturligt.

min räddning i nöden

2010-02-21 ][ 17:48:13

mammas silverschampo, ska ta bort det gula i håret. Kommer användas sjutioelva gånger om dagen. Av mig.
Inväntar kinamat nu och sen ska jag slänga mig i ett varmt bad! Spadagen fortsätter!

yesturday

2010-02-21 ][ 12:30:45
_______________________________________________________________________________________________

Nu sitter jag här igen, i den förbannade sitsen. Fast jag har blivit en uns klokare måste jag säga. Nu prövar jag på en enskild slinga innan jag kör hela håret igen. Förra gången blev det ju 3dje gången gillt, fast då var det iof hos en utbildad frisör. Nu kör vi tredje gången gillt hos en IQ begränsad tonåring. Good luck to me!

Lika extrem och lång som vintern varit måste sommaren också bli

2010-02-21 ][ 11:45:42
Lov
Lov är bloggdagar, så mycket tid till överspill. Idag ska jag till exempel inte göra ett skit. Ska försöka mig på en riktig nyttighetsdag, åt smoothie och te till frukost och ska snart slänga mig på crosstrainern. Slänger väl in lite spa med. Får väl se hur länge nyttigheten varar, godis i all ära. det är ju faktiskt lov.

Och på tal om att vintern är extrem, de flesta av fönstrena här hemma är till hälgen täckta av snö, får lite klaustrofobiska tankar när jag ser det.

Nu ska jag sysselsätta mig med någonting så att jag inte går basooca. Imorgon drar vi till stan eller nått tjejer.

låt mig presentera

2010-02-20 ][ 15:39:28

Skulle det inte vara för mina mörkt färgade ögonbryn eller löjligt ljusa utväxt så skulle det se ganska naturligt ut.

jag kan säga med säkra ord: jag hatar mitt hår!

2010-02-20 ][ 13:46:12
blekningen ligger i och det ser inte bra ut!

Tänker på dig busunge!

2010-02-20 ][ 09:57:24


Vissa får saker serverade på ett silverfat. Andra får kämpa för vad de vill. Och det är bara de med riktig kämparglöd som verkligen lyckas.
Och så finns det de som aldrig blir nöjda. Hur mycket de än får. Hur mycket livet än ger dem.
Och så finns det de som blir nöjda med mista lilla, upptar varje litet beröm med stor glädje, tar sig fram i livet med ödmjukhet och ser allting från den ljusa sidan. Det finns inget hat, ingen illvilja, ingen elakhet.
Och ändå händer det värsta dessa personer. De som inte förtjanar det ett skit.
Men en person som dessa reser sig upp efter att ha ramlat. De ger inte upp. Kämparglöden finns alltid kvar.

daredevil

2010-02-20 ][ 00:10:33
Jessica Stam Gap Kicks Off Summer In The City With An All-Star Celebrity DJ Spin Off At Their Rock Color Bus Gap Rock Color Bus New York City, New York United States June 14, 2006 Photo by Jamie McCarthy/WireImage
Man ska ju tydligen bli ljusare nu
Och jag har världens fulaste utväxt. när mitt hår blir fett så syns det ju ännu mer. Men frågan är ju om jag vågar slänga i en blekning eller om jag ska gå till frissan direkt, tänk om det blir som förra gången(!). Men utväxten måste bort så blekning ska inhandlas! Men frågan är om jag vågar gå All-in och köra på riktigt blond. Jag tror faktiskt min inpulsivitet tar överhand där, imorgon kör vi!

Nu däremot är jag helt slut, har haft konstant retande huvudverk hela kvällen. Men endå varit för pigg för att gå och lägga mig. Har kollat på Looey Tunes med felicia och nu ska jag dra på Monsters vs. Aliens, sådär töntigt roande. GOD NATT!

en mathilda

2010-02-19 ][ 23:12:57

"Evelina!"+blängande ögonen

2010-02-19 ][ 18:52:57
trotsade jävla sverigeväder och drog på mig nya jeansjackan till skolan. Tur att jag bara har några meter dit för annars hade jag frusit armarna av mig.
Skolan var som skolan är. Längtade bara i stort sett till lovet, och till sängen. Sysselsatte mig på lektionerna av prat, korttagning. Blängde surt på en lärare som alltid hackar på mig, jävligt pedagogiskt att utse en hackkyckling bara för att man är nära avtuppningsläge, gå-in-i-väggen-läge. En vacker dag ska jag ställa mig upp mitt under en lektion och fråga ut denna lärare vad det är hon egentligen pysslar med. Om jag vågar. Jag är så jävla dålig på att ta konfrontationer.


karabatotto

2010-02-19 ][ 15:30:38
ett ord min farmor använde flitigt när vi var små och gjorde något busig.

nu ska jag fika och invåga mitt lov som jag ska sova bort! see ya

LOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOV

2010-02-18 ][ 19:53:53


Nu har jag slängt tyskaböckerna åt helvete, det är ju fan lov snart!
Imorgon blir det också bestämmt firandefika. och det blir verkligen kick-offen för lovet. Nu ska jag bara slänga mig i soffan och pussa på min lilla ozzy, tills han lär sig att man inte får bita i folks näsor eller dra ned saker på golvet som inte ska ligga där. Jag kör på kärleksuppfostring, för detdär med aggressivitet funkar inte på honom. Det la jag ned så fort jag slog tån i sängen när jag siktade på kattfan. Ozzy för slug för att låta sig träffas.

tänkte slå till på en riktig modebloggarpose

2010-02-18 ][ 19:24:05

Idag gick jag in starkt för att leka secondhandmajja. Felicia var inte lika pigg på idén så henne fick jag släpa efter mig som en hund. Fick med mig två vårjackor hem. Här är ena. Jag diggar starkt 80-tals modellen, och visst skulle den kunna vara från MONKIs vårkollektion 2010. Den andra jackan var en oversized trenchcoat. Båda två tillsammans gick på 145kr. Inte så pjåkigt.

räknar ned timmarna, minuterna och sekunderna till lovet

2010-02-18 ][ 14:43:44
En busunge som går loss på mitt hår och en busung som går loss på min näsakänner mig numera lite som älvorna i sagan om ringen.

föressten, här är bildbevis på att randiga naglar do excist in real life!

2010-02-17 ][ 20:44:56

helphaiti

2010-02-17 ][ 20:27:17

Idag har jag varit

trött. dont ask me whay, jag va helt slut i både huvudet och kroppen. Blir sådär flamsig och fnittrig då. Fick utbrott på sista lektionen innan sista redovisningen, då ALLA va lika jävla trötta. Emanuel börjar skratta, jag börjar skratta, lina börjar skratta, alla andra försöker hålla inne sitt skratt, för de skrattar ju åt oss. Ylva står längst bak i klassrummet och kollar frågande på oss. Jag blir nervös och öppnar fönstret i all hast. Skrattet slutar.

riktigt jävla nervös. TVÅ redovisningar. Börjar med att vi ska leka halåa. Jag har inte övat, jag pratar äckligt mycket östgötska när jag är nervös och pratar engelska (och svenska med för den delen). Jag har även en tendens att bli helt skakis i händerna och på rösten. Det är som om sekunderna när jag står därframme försvinner så fort jag sätter mig på min plats igen. Jag är som i trans när jag resovisar, allt går så fort, och så fel, sen är det över.

PMSig. När pappa frågar om jag har hämtat posten svarar jag med ett tio minuter långt argument om varför jag skulle ha hämtat den, han går ut för att hämta posten efter att jag pratat i en minut.

Men allt detta försvinner i några sekunder när felicia visar mig denna video från youtube. Jag är så svag för sånthär.


sopa

2010-02-17 ][ 10:13:49
nu sitter jag i skuulan och häckar
ska snart leka halåa inför halva klassen och läsa upp kvällens sämsta tvschema.
känns sådär lagom roligt att få bekräftat innan jag läst upp att den är alldelles för kort och troligen inte tillräckligt innehållsrik.
önska mig lycka till!

seeya!

dö i allt

2010-02-16 ][ 16:17:24

sur, tjurig och trött
kind of a mean girl, just nu

fixar klar lite småsaker till alla hundra redovisningar imorgon. Tycker synd om mig själv för jag är så fattig men vill köpa kläder. Jag va inne på löst/tight ett tag men nu är jag oftast löst/löst. Jag vill ha stora skjortor, linnen och tröjor till slitna jeans, pösbyxor och chinos.


VILL HA! bilden är tagen från http://ablick.blogg.se

fast ibland är det riktigt snyggt med tight också

bild också tagen från ablick.


fan vad bra jag är, och trött. men mest bäst

2010-02-15 ][ 21:34:59

Idag har jag PLUGGAT, HÖ?!
och tränat, TVÅ gånger
är jag bäst eller är jag bäst
jävligt fit är jag iallafall, och jävligt bra i skolan
ÄLSKAR ekonomi
ÄLSKAR vintern
ÄLSKAR AG
nothing can beat me down now!
nu ska jag sova, det förtjänar jag nu. Men först måste jag duscha för nu är jag bra, trött och svettig.

GOD NATT MINA SMÅ ÄLSKLINGAR!


nerd

2010-02-15 ][ 16:58:50
alltid efter prov får jag plugglust.
tror att det är mitt sätt att kompensera för att jag skrev så dåligt på provet och att jag inte pluggade på det.
så nu har jag skrivit min halåa till svenska c redovisningen. den handlar faktiskt om någonting så aktuellt som vinter OS. oengagerad som jag är fick jag sitta och googla för att att få fram något vettigt att skriva.
jag förtsätter la i plugganda, skriver in engelska glosorna i glosboken och skriver klart affärsengengelskan. I veckan ska jag göra det jag fruktar mest av allt, gånger tre.
Prata inför folk.
redovisning.
muntlig redovisning.
Först ut är dendär jävla halåan, sen är det affärsnegelskan. Jag kan inte ens redovisa ordenkligt på svenska och nu ska jag göra det på engelska, hur fan tänkte ni där asso. Sen ska jag sitta och återberätta en text PÅ TYSKA. fyfan. Kill me. kill me now.

jag tror det är lite lov-längtan som gör att jag engagerar mig i skolan nu också. once in a lifetime.

better folks?

2010-02-14 ][ 19:47:49

nu är jag klar! Pluggtimmarna gick åt något så onödigt som att fixa en redan fint fungerade blogg.
fick känslan av att vilja ta en vass kniv och sticka in i datorn tills det rann glassplitter, men jag lyckades hålla mig lugn och det blev ju faktiskt helt okej.


VARNING

2010-02-14 ][ 18:40:50
nu ska jag ändra designen på bloggish, i brist på annat att göra
så ha överseende ett tag framåt nu för det kanske kommer se lite knasigt ut innan jag är klar!

munskölj kan vara extremt roligt

2010-02-14 ][ 17:09:45

leker gud

2010-02-14 ][ 15:58:05

är helt hooked on the sims! jag kommer sitta här hela natten


puckohelg (påkanal5)

2010-02-14 ][ 10:03:49
Idag är jag allowed to look like shit
och att blogga, tycka synd om mig själv och sova bort dagen

och det är precis vad ja ska göra!


+ plugga och städa, jävligt lite

I need rehab

2010-02-14 ][ 09:52:29

Start digging the hole
its getting bigger
and bigger
and bigger
I fall trough

fuck


slår på melodifestivalen

2010-02-13 ][ 20:49:01
och möts av tjocka gubbar som tror att de kan sjunga, man någonstans så tycker jag att låten är lite barnsligt bra. Skulle passa perfekt i någon barnfilm där allt blir lyckligt tillslut.

whhaaaaaatdoyousay

2010-02-13 ][ 20:01:28
FAN
just i denna minut, denna sekund, denna precisa moment
vill jag vara 18
vill jag gå på krogen

fuck 17, 2/3!

kriskriskris

2010-02-13 ][ 18:32:27
jag är extremt kissnödig och har precis målat naglarna!
okej
jag håller mig
uh

inte heller kunde jag bestömma färg så nu är naglarna randiga, inte randiga som i att varje nagel har två färger utan att varannan nagel är brun och varannan beesh (jag vet inte hur biage, beige stavs så härmed utalas och svavas "hudfärgen" beesh)
eller, min färg kanske är mer åt pärlemovit..
avafan
jag skulle faktiskt vilja pröv att måla mina naglar randiga, och då menar jag att varje nagel ska ha minst två färger. Och då ska det ju vara starka färger så det verkligen syns, (VARNINGVARNING, ALDRIG GULT OCH BLÅTT). typ rosa och grönt eller blått och lila.
blått och lila
det måste jag fan testa.
svart och vitt är nog jävligt snyggt annars
matilda gjorde ju typ zebramönster på sina naglar med svart och vitt nagelack, hur grymt är inte det?!Im dead

2010-02-13 ][ 15:36:43
Look at th hair.
it's
to
die
for
..garderoben också
 

och jag skulle inte säga nej till att se ut som någon utav de, speciellt Ashley

Fick lära mig igår hur man bara visar statusuppdateringar på facebook

2010-02-13 ][ 12:05:49
så nu är jag i happyland

uselt

2010-02-13 ][ 11:58:36
inget skriv igår. mycket dåligt. får ju inte falla tillbaka i de gamla rutineran med att uppdatera varannan vecka.

Är hos pappa nu.
Det blev en lugn myskväll igår, var hemma redan vid 12. och fyfan vad skönt det var. Vi lagade lite mat och tittade på nya beck, Mys med stort M.
Och hur skönt va det inte att sova ut imorse! Vakande 9, 10 och 11. Varje gång intalade jag mig att NJUT, ta vara på helgen för FAN! och så somnade jag lika fort igen. Drömde om något riktigt roligt och knepigt, för knepigt för förklaring. Sådär invecklat och sjukt som bara drömmar kan bli. Jag drömmer ofta om människor jag vara sett/träffat någon enstaka gång, men endå blir deras ansikten helt klara i drömmen. Är jag bara psyko eller är jag inte ensam om detta?

Hittade föressten THE SIMS 2 här inne för några minuter sedan. Jag har faktiskt saknat de små gubbarna, så det kan bli vad jag gör i eftermiddag. Det är ju altingen det eller att plugga. och frågan vi alla st'ller oss är: Vad är plugga egentligen?

Softination med farsan och film nu, sen mamma och the SIMS. Vad händer ikväll är fortfarande ett mysterium, en oläslig gåta. hade jag varit 18 och rik hade valet även där varit självklart. Livet är bra orättvist asso.

Peace out!

Jag bjuder på en jobbig bild! 

Surt sa räven om rönnbären

2010-02-11 ][ 15:34:06
Jag var nog den enda som va dum nog att dra på sig conversen O vinterjackan och knalla till skolan i kylan. Det gick bra den första biten men snart fick jag väldigt svårt att röra mig då alla kroppsdelar frös till is.
Kom försent till skolan.nu ska jag föda mig med kiwi och äpple för sen ska jag inte vara ensam hurtbulle, JOHANNA är back into bussiness. Det var verkligen på tiden!

Värre skratt än mig

2010-02-10 ][ 17:48:56
lyssna på Tommy skratt.
Sitter och småkollar Pippi på de sju havenNu ska jag var hurtbulle och börja gå igen!

så fullt ett skåp kan bli

2010-02-10 ][ 09:24:19
Vi har spenderat morgonen att svära åt samtliga datorer i skolan. De fungerar, ja ungefär, lika bra som det står klottrat all over them. datan jag sitter vid nu har ett stort hatkors ritat över hela skärmen. och vi ska inte prata om frächheten på de never tvättade eller städade datorerna på kungshögaskolan. ISH blää

Mitt skåp är ungefär lika fräsht som datorerna. Det är iallafall totaly stuffed, jag behöver verkligen mer space för mina böcker. Nördigt men sant.

tyska, in my ass

2010-02-09 ][ 14:37:46
slängde boken åt helvete så fort jag fick upp rätt sida. Jag kan bara inte. det går bara inte. Inte ens att skriva av facit ka rädda mig nu.

Istället började jag skriva ihop ett CV. gick jättefort.
så jag skrev ett persnligt brev också, så att det finns något att kolla på. så nästan gång jag åker in till linköping eller stan här i mjölby så ska jag slänga in ett kuvärt med sommarjobbsansökan i varenda jäkla klädaffär, mataffär, skoaffär, snabbköp, snabbmatkedja, THEM ALL!
I sommar SKA jag ha pengar!


tyska - fyska - fuska

2010-02-09 ][ 13:24:37
knåpade ihop en jävligt falskt tyska uppsats och drog iväg den till klein.
ganska ironiskt att han heter klein, han är ju inte direkt Klein

Nu när man ändå har pluggarandan uppe ska man väl passa på att svara på frågorna i tyskan, vilket i mitt fall blir att skriva av facit, vem bry sig egenligen. ganska dum är han Klein också, ger ut facit till alla elever tillsammans med tyskaböckerna. Men jag bryr mig inte om det pedagogiska, jag jag inte mer än vad jag behöver. Couldn't care less faktiskt.

inget chill här inte

2010-02-08 ][ 18:31:22
så mycket för lite softination
ska utsätta min rygg och min kropp för core, med mamma.
känner mig tvingad, gratis träning går inte säga nej till..byxorna jag hade på mig idag

2010-02-08 ][ 17:21:19
var nya
gröna
ganska balla
och för tighta


ville bara på något sätt få det sagt, kanske i brist på annat att säga

fuck you right back

2010-02-08 ][ 17:03:02

jag är verkligen grymt otränad, inte nog med att jag blir anfådd av att gå upp för trappen här hemma så har jag någon så otrolig träningsverk i ryggen,
av skottningen
märkte det först när jag skulle sträcka ut mig imorse (del av min dagliga rutin, får mig att vakna till) och jag krampa i hela ryggen. Nu vet jag hur det är att ha dödshotande ryggskott!

Fick med genialiska argument affärsjuridiksprovet framskjutet till nästa måndag. Så nu ska min sore rygg få slappa hela kvällen!

 
har jag följade bild som bakgrund på mobilen veckan ut får jag välja vad jag vill ur kaffis,
känns som en ganska bra deal faktiskt


I'llbeback

2010-02-07 ][ 17:03:53
Jag somnade i soffan i slutet av Terminator 3. trött
tvingade mig ändå upp på taket och skotta men för det mesta stod jag mest och vilade. Lekte lite överhuvud och såg till att felicia gjorde sitt jobb. Sedan tog jag storre delen av lönen (GODIS) för jag agerade arbetsgivare.
Jag är inte lite klipsk asso
och sen gjorde jag stage-dive från taket bara för jag är så bra
nä, jag ville, men ja vågade inte. töntigt


okejokej, jag är smittad

2010-02-07 ][ 12:29:01
10 gången jag kör play i youtubeNy favvo osso

Det känns som du tar orden ur mun på mig

2010-02-07 ][ 12:13:06
Kom in på någon facebookgrupp

Om du minns detta växte du upp i slutet av 90-talet...

Blev nästan lite rädd då allt stämde in perfekt, mer eller mindre

Minns du...
-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
-när all that var det roligaste som fanns
-när nikelodeon var på hela dagarna
-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply
-pokemon och digimon
-när man spelade kulor på skolgården varje rast
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
-när man fick Hitz for kidz i julklapp
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
-när Pippis pappa var fångad av pirater
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
-alla hus man byggde med tjejlego/vanligt lego
-och alla fajter om bästa delarna
-gogos
-när tamagutchi var allas bästa vän
-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
-"Mama mia, here I go again"
-alla låtarnas melodi utantill
-tiden innan harry potter
-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa
-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt
-när det var jojo-period och alla övade in tricks
-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl
-Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
-när du läste "Vad gör folk hela dagarna" eller "Så fungerar det"
-när piggelinglassen kostade 6 kr
-och sandwichen 10 kr?


sova med betoningen sooovaaaa

2010-02-07 ][ 12:11:07

Idag skulle jag fart ned för backarna i Kisa, men på grund av skid och tidsbrist så bidde de inget. surt
Men då kan jag istället lägga fokus på plugg idag, har lite prov till veckan som jag knappt visste om, har kanske någon läxa däremellan också kan jag tro. Och så ska jag upp på taket om en stund och leka, göra snöänglar och sånt. få bort snön från taket
faast
jag vill gära se film, bara ligga och soffan och softilation. Blev jättesugen att se Terminator 2 och 3 när jag såg den senaste, så det kanske blir det istället.


vem vill gå i 2an nu? INTE JAG INTE JAG INTE INTE JAG!


klockan är 18.50 och jag är görtrött

2010-02-06 ][ 18:52:16

egentligen borde jag väl lägga mig och sova i en timme innan det bär av till johanna, men på någon sätt lyckas jag aldrig ta mig till sängen. fastnar här asso


köpena dåh (och en obäddad säng, just the way I like it)

2010-02-06 ][ 18:10:20

hittahittadehittat

2010-02-06 ][ 15:56:18
altingen är jag en naturbegåvning eller så hade jag bara en jävla massa tur.
Jag kom hem med
ett par skinnbyxor, jag vet "ett par till?!" men jag fick de på köpet när jag handlade ett par andra byxor
ett par "jeans" något slags leopardmönster (vilka jag köpte och fick skinnbyxorna på köpet)
ett par byx/tights i cool grön färg på HM, finns nästan likadana nyutkommna på gina så jag blev riktigt glad när jag hittade på på HM på rean.
två par chinos, marinblå och ljusgrå - bara för jag blivit så kär i chinos igen.
två bas långärmade tröjor från gina
en t-shirt från Monki
rikare.
och ENDAST 450kr fattigare! slå det om du kan!

jag ska väl visa bilder så det hela blir lite roligare, kommer nog i nästa inlägg

uppmetupp

2010-02-06 ][ 10:29:52
Satte på värmen på elementet innan jag gick och la mig igårkväll
skulle jag inte ha gjort
vaknade i en Bastu, typ som sommaren i Turkiet, fast utan luftfuktigheten.
så jag sov inte längre än kvart över 8, för då fick jag panik och rusade fram och stängde av elementet, öppnade fönstret så mycket som det gick och bara stod där och hyperandades. Som att rummet var fyllt med dödlig gas.

OCH jag blir så förvirrad när facebook ändrar hela tiden, blogg med för den delen. Jag förstår inte varför de ska vara så svårt att ha kvar det gamla, det är ingen som bryr sig om att de är efter i designen på webbplatsen, så länge folk fattar hur man gör därinne. Nä, vet ni vad, sånt gillar vi inte!

när mamma börjar konversera med mig över facebook istellet för att ringa, då har tekniken tagit övertag över mänskligheten.
Nu sa hon iallafall att hon kommer och hämtar mig, syster och systers kompis för nu ska vi till linköping. Fan vad jag ska shoppa! Jag har inga pengar, men whatthefuck, det har aldrig hindrat mig förut!


den enda bilden som togs igårkväll, tur att den va så rackarns snygg!

be agressive be be agressive

2010-02-05 ][ 18:47:19

okej, idag har jag varit agressiv.
Men alla har verkligen gått in för att driva mig till vansinne, få mig att gå över till förbannad och ryka ut i en jävla massa fula ord. Jag gillar inte mig själv då, jag kan lixom inte kontrolera vad det är jag säger. Jag svär så att mamma tappar byxorna i häpnad. jag kokar och vill bara springa och gömma mig någonstans och bara gråta bort all jävla skit.
så har altså min dag varit, fucking beauiful!
men snart ska jag äta, jag har faktiskt själv lagat maten. lyckades såklart göra mig osams med både pappa och felicia under tiden. suprised?
Sen ska jag lägga mig och napa i någon timme för man vet aldrig vad kvällen har att erbjuda..


fine

2010-02-04 ][ 18:55:53

okej, allt detdär jag sa innan och träning och shit.
a lie. a BIG lie
Jag pallar aldrig endå, ger mig så fort jag får lite motgång. Jag håller siktet inställt på "må bra" träning.
Orkar jag, fine, då kör jag på.
Känner jag ingen lust, då skiter jag i det.

Psyket i första hand. och jag mår bra!


inge

2010-02-04 ][ 18:17:49

yes, the ones upon a time benranglet är ja. tro det elle ej. mer ej kanske
men vad jag ville komma fram till är att jag ska träna nu, på corsstrainern, psykplaceringen funkar! Och att mitt mål är att så ut sådär till sommaren
Hur fan ska det gå till, tänker ni
hård jävla diet, säger jag då. ingen mat och jävla massa träning
eller kanske inte ..
men träningen är bra, evelina matmonster kan inte hålla sig borta från godis och flötmat. En liten kompremiss fick det bli.

Bermuda, Bahamas come on pretty mama

2010-02-04 ][ 17:58:16

relativt kort dag, sånt som piggar upp extra mycket! Efter blev det raka vägen till Gusto med johanna, sedan tog vi en tripp till solen en stund.
När jag låg där, drömde jag om att jag var utomlands och i värmen, på min egna ö (för jag var miljardär) med lyxigt hotel och mina homies. drinkar på drinkar på drinkar. Lika glamoröst som när eliten är utomlands.
typ Entourage, fast in the style of girls. bara vara.

okej, nu mår jag dåligt för jag är en fattig liten svensk..

Men vänta tills jag är 30 och successeful. Då lovar jag att ni ska få komma till min ö och bo med mig, living the dream!


färdi

2010-02-03 ][ 20:17:40

DONE! Nu är det dammfritt och kliniskt rent i mitt rum (I hope).
Även fast det stora klumpiga skrivbordet är ur vägen blir rummet inte mycket större.
Men vad ska jag göra. Nu är det som det är.


nu är det istellet otroligt stökigt i garderoben, men det är ju en annan femma.OCH innan ni tänker något..
jag orkar aldrig bädda min säng
jag sover med två täcken, fyra kuddar och en filt.
jag har väldigt många produkter, till både hår och hy
jag har för mycket kläder MEN det i min stora garderob är för gammalt, fult, litet eller omordärt för att kunna användas. ELLER FÖR SOMMRIGT för att användas just nu
jag har dragit in crosstrainern till mitt rum för då får jag dåligt samvete om jag inte tränar på den då (har inte funkat än så länge however)
mitt rum ser större ut på bilderna än i verkligheten
nu, fritt fram för diskutioner


what the fuck?!

2010-02-03 ][ 18:22:42

Jag har "falsk sanning" på bloglovin, brukar inte kolla på den faktisk, men denhär gången kunde jag inte låta bli..


Jag blir äntligen av med mitt feting till skrivbord som jag ändå aldrig sitter vid. Felicia vill ha det. Så nu ska jag göra en riktigt makeover och storstädning. Kan väl visa lite bilder senare, för jag vet ni vill se. Mitt städsug is here to stay!


The show must go on

2010-02-03 ][ 17:55:44

Inte blev jag speciellt piggare av mariekex och film. Men det blir att ta tag i städning iallafall, mitt liv fortsätter ju rulla, without any stops.

Såg den senaste Terminator. De har en förmåga att bli bättre och bättre för varje uppföljare, tycker då jag.
Blev en aning förvånad när jag såg att Sam Worthington hade en av huvudrollerna i filmen.
Blev han känd över en natt elle?
För några månader sedan visste jag inte ens vem killen var. Nu har han varit med i ett flertal större filmer jag sett. Det kanske stavas Framgång.


"Kunde vi åka in till linköping?:)"

2010-02-03 ][ 15:29:30
"på lördag."
jag som ansträngde mig så febrilt med en glad smiley. Jag har shoppingbegär. Det säger allt.

har mosat i mig ett halvt ballerina kexpaket, försöker dra upp mitt nedslagna humör.
Trött och seg. trälig skulle nog de flesta kalla mig just nu.
ska jag ta en lur och film så kanske jag blir piggare sen?
såg att vi hade mariekex i skåpet, ett helt paket. Matmonstret är framme igen.

Jag skulle egentligen behöva plugga, städa mitt rum, träna. TRÄNA. Johanna har gjort mig helt förslappad nu när hon är sjuk, vi kan ju inte ta våran dagliga promenad då. Gå själv i kylan, det drar mer energi än vad jag har. jag siktar istellet min energi på kexen och filmen.

hörs vi inte om en timme igen så skicka en ambulans till Ullsgränd 10. för då har jag tagit mariekexöverdos.
LAAATER, niggagirlstyle

cut cut cut jag mår så dåligt

2010-02-03 ][ 15:10:40
jag har sjukhuvudvärk.
inte sjuk huvudvärk utan sjukhuvudvärk. sådan som brukar gå hand i hand med febern.
Jag försöker iallafall inbilla mig att jag är riktigt sjuk, så jag slipper de sista dagarna i skolan. För jag tror det är skolan som är utbrottet till sjukhuvidvärken från början. vafan säger ja "tror", jag är säker på att det är så.

Idag var verkligen en riktigtRIKTIGT onödig skoldag. Satt mest och hade ont i huvudet. Fick röra en boll med mina fötter också, och mitt hjärta skrek av glädje. Det var flera månader sedan jag spelade fotboll nu, minnet av att en gång spelat fotboll är nästan borta. Hemskt! Fan vad kul det är att latja med bollen.

ugglan på ögglan

2010-02-02 ][ 20:04:15

mina skrykligt torra tanthänder satte stopp för deverse bildeffekter, för övrigt halsbandet jag köpte idag.
fint
va

upp och nicka sockerdricka

2010-02-02 ][ 19:07:11
helt oväntad sovmorgon till 10 imorgon! SOOOOOOOOOFT!

Jag och M va på Gusto och lalla, fika och tjattra. Sen knalla vi runt i mjölby och klagade på alla affärer som inte fanns, handlade lite på jc och vilade på Mediamarket.
Jag köpte en uggla i ett halsband. på jc. för det va fint.


M - också känd som tjejen-som-är-farligt-snygg-ALL-THE-TIME!


33333

2010-02-01 ][ 21:31:04
matmonster. det är vad jag är.
ju mer jag äter desto hungrigare blir ja. så det värsta jag kan göra är att börja äta.
kan jag hålla mig ifrån allt gott då?
nej.

finalveckan i paradiset. som mat, ungefär

22222

2010-02-01 ][ 19:23:07
online photoshop. Har noll koll på redigering av bilder, men tänkte jag skulle give it a try. mycket pyssel och ändå ingen skillnad, låter som mig.

Jag som skulle vara lite hurtig idag och köra lite på maskinen, känner ingen större dragning till det. Inte direkt. Tröttnar på att bara stå där och gå framåt men inte komma någonstans, man känner inte av hustigheten på samma sätt, jag vill ut och springa, i södraspåret. Där känner jag mig hemma. Man vet hur långt man sprungit och hur långt det är kvar. Peppteknik. Men hindret H20 sätter stopp för det. is, snö och blask
Jag fortsätter som jag alltid brukar göra med saker jag inte gillar, skuter upp eller förtränger. Så ikväll blir det ett skitvarmt bad, skitlänge, som protest mot det skitkalla ute!Har haft ett enormt sug på pesto nu ett par dagar och ikväll blir det äntligen pastamedpesto, alá italiano. Pappa tror han blir Italienare om han dessutom toppar med parmesan.

11111

2010-02-01 ][ 18:08:12

fjädrar på gången till dörren, avslutades med en stor död fågel precis framför ytterdörren. mums
present från Ozzy, det är väl bara att buga och bocka sen slänga fågeln åt helvete.


RSS 2.0