inte-skrivit-på-tre-dagar

2010-04-28 ][ 20:40:49
Jag tror att hela skolan vet att jag körde vänster i rondellen på min första körlektion. Fråga mig inte varför, jag vet att man kör höger i en rondell, tillochmed en tioåring vet det, kanske tillochmed yngre. Jag blev bara så nervös att jag i panik vred ratten åt vänster. Precis innan hade jag sagt till körskoleläraren att jag hade tänkt att ta mitt körkort om två månader. Nu tror han att jag är idiot

Fuck-off

2010-04-25 ][ 20:29:56
Jag är så jävla trött på allt, sur, förbannad. Jag skiter i om jag verkar sur varje gång jag skriver. Jag skiter fan i allt. Okej, jag funderar allvarligt inte på att göra något drastiskt måste fan bara få ilskan ur mig. Blev ju inte bättre av att jag spelade match och fullständigt sög. Då blev jag sur för att jag ens tror att jag ska kunna lära mig att spela fotboll igen. fyfan på allt bara. Jag blir så trött på personer som vet allt och inget. Tror de. Jag vill bara skrika åt dom "NI HAR BAJS PÅ HAKAN!" och "82!" fast jag inte ens vet vad det står för.
Och i veckan är det bara massa plugg och skit. Valborg på fredag, då ska jag sitta hemma ensam och kolla phileas och ferb på disneychanel.
okej, jag erkänner väl att jag är cranky från att inte ha sovit något under hela helgen men vissa grejer skulle jag ogillat även fast jag var utsövd. mhm. Nu ska jag fan sova herå

I-am-were-I-want-to-be

2010-04-21 ][ 18:00:46

Jag är i fas nu. Allt är planerat.
Jag har handlat, grejer är där de ska vara. fint

Imorgon är det linköping efter skolan som gäller, för jag måste handla kläder. Måste som i att jag väldigtväldigt gärna vill ha nya kläder inte att jag skulle behöva gå naken ifall vi inte kommer iväg till stan.
Maten är handlad. Har skickat iväg lite grejer med pappa till pappa. Det enda jag behöver engagera mig i nu är svenskan. Läsa igenom två gånger och det är också klart!
Jag måste passa på att njuta nu. Nästa vecka väntar två mördarprov och jag kommer faila i båda. Jag vet inte hur man råpluggar längre, det var så längesen sist. i mitten av 9an om jag inte minns fel. Försökte väl någongång där i början an 1an med, men det gick åt helvete. Så IG, inte lika fint.


a-hell-of-a-lot-music

2010-04-20 ][ 19:54:41

Jag, ni och el casa almén. b-e-a-utiful!


jag-SKA-inte-ge-mig

2010-04-20 ][ 16:17:49
sitter och kollar på topmodel sesong 14.
Ja, jag är en nörd som sitter och laddar hem avsnitt som inte ens sänds i sverige.
Där är det en tjej som verkligen vill bli modell, hon brinner för det, men när det blir lite för tuft med dramatik inne i huset håller hon på att ge upp. De säger att hon har potensialen som krävs, hon kom tillochmed in i efterhand, utplockad av tyra och gänget themselves. Ändå vill hon ge upp så fort det blir lite motstånd.
Jag vill inte vara som hon. Nu jävla ska jag ha körkort i sommar. Jag ska köra runt på mina lata kompisar och offra alkohol för det. Inte bara för att jag vill, utan även för att jag kan.
Precis som att jag ska gå och köpa cigg så fort jag fyller 18, bara för att jag kan.
Så nu drar jag med mig mamma ut och övningskör, trots att jag blir pissförbannad när hon skriker bromsabromsabromsabromsa i panik mijloner gånger. Jag ska fan i mig inte ge upp!

det-regnar-aska

2010-04-20 ][ 14:12:36
och det känns bara så passade till allt just nu
allt bara kommer som en våg, sköljer över mig, slukar upp mig


Jag tycker mamma och pappa är jobbiga att ha bredvid när jag sitter och kör. Fattar de inte att jag inte kan åka bil ordenkligt men att jag fössöker lära mig.
Nej mamma du behöver inte säga bromsa 10 gånger jag hörde dig första gången.
Pappa, wake up och berätta i förväg vart jag ska åka.
tack. snälla.
Men dendär bilskoleläraren är fan värre. Där sitter jag, skitnervös, och vet inte riktigt vad jag ska göra. Och han talar inte om ett skit! Är det meningen att jag ska sitta och fråga hela tiden! Då skiter jag fan i körkoret, eller rättare sagt skiter jag i ahlsens. De säger ju att Thores är mycket bättre. varför kunde jag inte lyssna från början?
näfan jag hatar att känna mig sämst, det är därför jag skiter i saker hela tiden utan att ens försöka. jag är fegis typ.

det enda som får mig att palla mig igenom skolan, körkortsplugg, dagarna är väntan på helgen. Helgen kommer bli awsoooooooooome!

måstemåstemåste

2010-04-19 ][ 17:34:59

inga bilder.
inga vettiga ämnen.
inga samanhängande texter.
bara för att jag ska få skriva ur mig, eller av mig. bara för att få ut allt ur huvudet.
Flera gånger har jag krampen i fingrarna, kommer på mig själv rabbla upp i huvudet vad jag vill få ut. Grubblar. Jag kan inte grubbla, jag blir galen. Tror jag var mindre galen när jag skrev här. förrut, innan jag tröttnade och trodde jag kunde klara mig utan. Jag skriver inte för någon annan, jag skiver för mig. Jag skriver fär att slippa prata, vem orkar prata. egentligen. Jag kommer inte dra upp någon slags "thing" igen. Tänker inte skriva ut på facebook eller göra annan reklam. Jag skriver för mig. Bara för att jag inte ska bli galen. av grubbel. I vilket fall, kommer ni in hit. Läs och tyck vad ni vill. Vem bryr sig, inte jag iallafall.
och dessutom, ingen regelbunden uppdatering. det kan dröja månader, veckor, dagar, timmar eller bara minuter innan jag skriver igen. Vi kan säga att det blir som en överassking.

see you later, kanske om bara några minuter vem vet


RSS 2.0