Jonny, fklflflsjsjssnslsldldnsbskkd Loca.

2011-08-31 ][ 11:49:42
LEDIG idag. Och jag ska inte röra ett finger! Förutom när jag ska stoppa i mig tusen måltider och tusen skoppor glass med banansmak.
.. Eller när jag ska försöka att boka in en utlandsresa. Då kan fingerrörandet vara ganska underhållande.

yena

2011-08-24 ][ 00:04:25
har ett buffymaraton med mig själv i natten
om det vore så väl

ätit jobbat kissat, och nu ska jag snart sova. Måste ställa om mitt dygn har jag bestämt. I helgen är det bara kvälls och nattarbete och då gåre ju inte att gå runt och gäspa ASSO.
Har alltid haft problem men att vara vaken länge och sova ut på morgonen. Jag kommer ihåg när vi var små och sov över med varandra typ varje helg. När vi skulle sova kollade vi alltid film (det nästan va tvunget att vara en komedi, i värsta fall en komedi efter en evelinaskräck) och jag hann ungefär se 10 minuter av filmen innan jag somnade.
Och på morgonen va det ingen mindre än evelina som helt plötsligt fick en hostattack så att alla andra vaknade, "oj, det var inte meningen, men nu när alla är vakna kan vi käka frukost!"
typ.
älska


let me think about it

2011-08-22 ][ 20:31:35
det är lite sjukt detdär med tid
när jag jobbar vill jag bara vara ledig och när jag är ledig känner jag att jag lika gärna kunde ha jobbat. Har ändå ingenting att göra.

dear dear diary

2011-08-21 ][ 23:12:12
ännu en mördarvecka över.
veckan som kommer har en lite mer behaglig känsla över sig. lönedag på torsdag med, så jag blir lite extraglad med 200 kr mer på kontot.
Imorgon är man ledig också så ska passa på att uträtta lite 'ärenden' på 'banken' *gud-vad-jag-är-vuxen-smiley* och sen ska jag ligga i soffan och titta buffy och vampyrerna resten av dagen (right back till det barn jag är)

Angel's hot

aee fuck it

2011-08-17 ][ 22:43:00

Jag rensar aldrig min mobil på bilder.
seriöst
Den absolut första bilden som finns i mitt album är ingen annan än en egobild. på evelina herself. Precis nyfärgad och nyklippt. i MÖRKbrunt hår.

Den senaste är denna.
Världens godaste drink


Den drack Annie och Johanna på storan när vi mös igårkväll

... medans jag drack
(?!)

såklart.


VANILJ

2011-08-17 ][ 22:32:38
kom hem från jobbet för ungefär 15 minuter sedan och har sedan dess hunnit trycka i mig ungefär ett kilo glass. Nu värker det nogot otroligt i mina tänder. nästan så att jag känner blodsmaken. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det.

Från glass till annat. Vilka är det som fortfarande hänger här fast jag aldrig skriver? Snälla skriv namn och adress så att jag kan skicka blommor

som felicia sett någonstans någongång

2011-08-17 ][ 00:15:15

vissa personer behöver få en knuff. i ansiktet. med en stol.
så jävla sant som det var sagt. (bara önska att det var jag som sa det först..)

en annan sak som jag också hade ganska roligt åt var smartphowned.se.

Min syrra har föressten börjat skolan igen. Och jag fattar inget, men en del av mig är avundsjuk. Någon liten jävla hjärncell någonstans är det som skriker efter att bli använd. Den ska jag supa bort nästa gång.
Amen om jag ska vara lite seriös här, skolan är fan trygghet. Här börjar vardagen igen, felicia i skolan och mamma och pappa på sina 9-5 jobb. Och så kommer lilla evelina som glider runt, knegar Mcd 10 timmar i veckan, helt random tidsschema och får ut sina 6 papp i månaden. WOW, vilket liv! wanna be her. NOT.
Jag har intalat mig själv (tro mig, de gick lätt) att så fort jag mcd inte vill ha mig längre, och jag fortfarande har mer än 100 spänn på kortet tar jag mina converse och drar. Wing it bara. Kanske hamnar i london eller någonannanstans där folket inte är så stolta med sitt språk utan att jag kan klara mig på mina halvbristande kunskaper i engelska.
japp, så får det bli


Augusti månad

2011-08-15 ][ 22:00:05
bestämde mig för att logga in på blogg.se (för första gången på en månad typ) och ser att jag haft en bloggtop på 74 visningar. För mig, som har typ 10 om dagen är detta sensation.
Sen växtre misstankarna
Vem fan har bloggat om mig?!?!?! vet denne inte om att jag kräver ett godkännande, the brand of evelina är nu altså under hot. Olaga intrång.


Annars då? jag äter jobbar sover och sover lite till. tittar på för många serier och bakar bröd på vad som finns i kylen (igår blev det limpa med russin och choklad=gott) och tigger om framtida jobb så jag kan åka från sverige.
=mitt liv=långtråkigt

lovade mig själv att jag skulle ta upp bloggen igen, HAR JU FAN INGET ANNAT ATT GÖRA. Ska bli Kenza allll over agaiiin

RSS 2.0