lite sverigelängtan

2013-05-24 ][ 13:44:10
 
Jag har varit lite blödig sedan ett tag tillbaka..
Längtar hem till Sverige..
 
Just nu är jag nog inne i någon extrem längtan. Jag saknar svensk tv, svensk mat, svensk sjukvård, bekvämligheten med att vara svensk medborgare.. Jag har inte ens testat sveriges uteliv på ett år (Att jag saknar DET måste vara lite smått sinnessjukt) Jag saknar att kunna lyssna på svenska låtar och prata om typiska svenska saker med nya människor jag träffar..
Jag gillar det här borta, dont get me wrong, men jag vill hem en stund nu.. Se vad min erfarenhet och att ha varit här i ett år gör för mig i sverige (förhoppningsvis kan det lättare ge mig ett jobb!!!)
Och främst av allt, jag saknar min familj, mina vänner, mina katter!! Min säng, att ha alla saker på ett och samma ställe (nästan..) Att SLIPPA köpa och laga all mat! Att bara kunna slänga kläderna i en hög och så poff är de tvättade (Jag är ju fan ba 21! Har tvättat själv i ett år och ska tvätta själv i resten av mitt liv så behöver en paus. punkt. slut.)
Drömsenariot skulle vara att komma in i Linköping, universitetet, då kan jag börja med att glassa lite hemma och sedan ta tag i vuxenlivet igen MEN att slippa jobba (fulltid som en jäkla servitris för businessmen)
 
Det är ganska sjukt att erkänna men jag längtar hem till det smått tråkiga vardaliga mjölby just nu. Kunna äta normalt, inte dricka alohol varje dag, känna lite extra press på att jag kanske borde börja promenera lite (Jag kommer ALDRIG bli träningsnarkoman dock, och lägga upp bilder på hälsosam mat och mig halvnaken i träningskläder. No way in hell. Men det är en annan historia) Iallafall, jag saknar inte mitt gamla sverige liv så, om man kan säga det, men jag saknar lite saker i det. Det bekvämliga, det hemma, det säkra.
Har varit på det lite smått osäkra, men ack så jävla kul, livet ett tag. Behöver en paus för att kunna uppskatta det igen tror jag...
 

Kommentarer
Postat av: amanda

om du kommer hem vill jag bli din kompizz

Svar: och jag vill bli din kompizz!!
euelina.blogg.se

2013-05-25 @ 12:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0